tirsdag den 30. juni 2009

Første ordre på vej..

- til min første kunde på MetteSofie.dk...

Det er jo helt fantastisk! Allerede inden siden er færdig, har jeg haft min første ordre. Og pakken er nu på vej til kunden, som venter spændt på at modtage den. Det er en dejlig følelse - Jeg er glad :)

Lagt på hylden..


Jeg må indrømme, at selvom det er skønt med sol og sommer, så flygter jeg altså ind i skyggen nu og da... Også "drengene" kryber i læ for solen indimellem, når varmen bliver for meget. Og Blueboy's favoritplads er her i en gammel træfrugtkasse i løbegården. Dog er pladsen lidt trang, men så ryger hovedet eller poterne bare ud på kanten at hænge. :)

mandag den 29. juni 2009

Hvad mener du?



søndag den 28. juni 2009

Grill dessert

Her til aften fandt jeg på en hurtig og meget nem dessert af de få ting jeg lige havde at gøre godt med derhjemme. Og lækkert blev det faktisk. Denne lette dessert er perfekt til de lune sommeraftener ved grillen, hvor folk ofte har spist sig alt for mætte. Og så tager den kun små 10 min. at forberede.

Grillet fersken med sirup og jordbær

Til 2 personer:
1 fersken
20 små jordbær
1 tsk lys sirup
1 spsk sukker

Rens og skær jordbærene i skiver. Kom dem i en skål, drys sukkeret over og stil dem til side en times tid, så sukkeret danner en lækker lage. Skyl og halver ferskenen og pensel hver halvdel med sirup. Grill hver halvdel på grillen i ca. 5 minutter med kødsiden nedad. Server med de søde jordbær. Tilsæt evt. en råcreme eller lign.

lørdag den 27. juni 2009

Sandwich a la Italien



Opskrift til 2 personer:

1 ciabatta flute, langt og bredt
1 pakke parmaskinke
2 små poser mozzarella
1 stor bøftomat
1 glas grøn pesto
Evt. agurk

Ovnen sættes på 200 grader.
Ciabatta flutet skæres over på midten til to flutes og halveres til fire stykker, som alle smøres med et godt lag pesto. Mozzarellaen skæres i skiver og fordeles på den ene halvdel af begge flutes. Parmaskinken fordeles og lægges på den anden halvdel af begge flutes. Der drysses lidt salt og peber på og flutene sættes i ovnen i fire dele, så både osten og parmaskinken bliver grillet i ovnen indtil osten er let smeltet.
Derefter skæres tomat og evt. agurk ud og fordeles i de to flutes. De klappes sammen og er klar til at spise :)

torsdag den 25. juni 2009

Michael Jackson er gået bort...

Død af et hjertestop - 50 år gammel.
Jeg er i chok og kan slet ikke forstå det!

Han har gjort det igen

Thomas har igen været i køkkenet og brillere.. Denne gang med hans "Kylling a la Thomas"... En opskrift han selv har fundet på ved at sjusse sig frem.. Det er pokkers, som han altid slipper godt afsted med dem slags! Denne gang med marineret overlår med bagte løg og karryrisotto. Det smagte helt fantastisk med en passende hvidvin til. I kan se hans opskrift her :)

Glæden smitter af...

I denne dejlige studentertid, kan man da ikke andet end at trække på smilebåndet og mindes de gode tider, da man selv blev student og dansede på ladet. Glade, jublende og syngende studenter kan i den grad smitte af på mit humør... Tænk at et lille vink eller et lille "båt" med hornet har sådan en glædesværdi for de unge mennesker.. Det er en af de gange i livet, hvor man mærker hvor meget SÅ lidt kan gøre! Det er skønt!

Smil til verden, så smiler den tilbage til dig :)

onsdag den 24. juni 2009

Grønt og skønt




Vi har været en tur i det grønne idag på en lang spadseretur igennem en meget smuk skov. Vi fik forvildet os så langt ind i skoven, så vi var spændte på om vi fandt tilbage til det sted vi havde parkeret bilen. Men det gjorde vi heldigvis efter et stykke vej.. Skoven er rigtig dejlig lige nu med mange smukke planter og blomster. Man kan blive ved at støde på noget nyt, hver gang man går en tur i det grønne! Vi elsker at finde nye hyggelige skovveje i omegnen og se hvor de fører hen, når vi kører vores lange ture ud af landevejene.. Og idag førte det så til en dejlig gå tur i en ny ukendt skov!
Min mor og far gav endnu en gang mad her til aften og vi fik hygget med min lille nevø i haven..
- Han er sådan en sjov alder nu, hvor han selv kan tulle rundt og lave ballade. Han forstår altid at bringe store smil frem hos os alle :)

Muffin cups

Så lykkedes det endelig at komme til København, så jeg kunne hente disse muffin cups, som jeg har kigget på hos Urban Outfitters. De er lidt tøsede, men Thomas har accepteret dem.. Så nu skal der bare findes en god plads til dem :)

Summer holiday


Vi nyder ferien i fulde drag... Sover længe og hygger hele dagen.. Sådan skal en ferie holdes! Igår var vi på stranden, og jeg skal love for at det kan mærkes på kroppen idag. Jeg har aldrig forstået hvorfor farven altid først viser sig rigtigt sent om aftenen... Man får jo et helt chok, når det går op for en hvor meget farve man i virkeligheden har fået. Og så har man gået og ærgret sig over at man ikke fik mere farve ud af at ligge og stege hele eftermiddagen :)
Sankt Hans blev holdt hos min mor og far med vores dejlige venner.. Efter min mors skønne mad, gik vi ud til Rønnebæksholm, for at se heksen blive futtet af. Det var en hurtig fornøjelse, så vi vendte hurtigt næsen hjemad igen.. Men vi fik da forbrændt aftensmaden på de 3 kilometer vi gik hver vej!

søndag den 21. juni 2009

Michael - tour 2009

Der er nu under en måned til popkongen Michael Jackson indtager scenen på O2 Arena i London... D. 16 juli står jeg blandt 20.000 skrigende fans sammen med Thomas, brormand og konen! Det bliver vildt! Uanset hvad man mener om mandens opførsel privat, så kan man ikke komme udenom at han har lavet nogle af verdens bedste numre. Vi har også billetter til et stort aftershow, som jeg endnu ikke ved hvad går ud på. Det bliver en stor oplevelse - Jeg glæder mig!

lørdag den 20. juni 2009

Jordbærfestival

Ferien er begyndt og det betyder glæde, farver og afslapning af den bedste slags.. Og hvad er mere glædeligt og farverigt end et torv fyldt med skønne røde jordbær. Vi skal helt sikkert forbi Sankt Jakobs Plads i København til Jordbær- og ærtefestival :)

Hvad har I af gode ideer til jeres ferie?

fredag den 19. juni 2009

Tørt og lunt

Så sluttede festen for mit vedkommende... Det har været en sjov og underholdende dag i parken ved Rønnebæksholm, men også utrolig dejligt at komme hjem hvor der er tørt og lunt igen. Hele eftermiddagen har vi haft strålende solskin, så man måtte sidde i korte ærmer mens vi spiste den dejligste mad. Men så skete det.. efter maden heldigvis.. En kæmpe byge, så vi alle måtte krybe i skjul under paraplyer, sorte sække og hvad folk ellers lige havde ved hånden... Vådt var det og efter lidt tid med våde tæer i skoene, blev det pludselig småkoldt. Og så ville jeg hellere tage hjem i varmen, end at blive syg lige til min ferie. Mange gjorde som jeg...
Det betyder så, at jeg er alene hjemme i aften og ferien starter lige i det øjeblik jeg smider mig i sofanen.. Ih hvor skal jeg hygge mig med kirsebær, det nye Boligliv som Thomas har haft med hjem til mig og fjernsynet i baggrunden. Nogle gange trænger man bare til en aften i sin egen lille verden, og det passede mig fint at det blev i aften. Jeg nåede heldigvis lige at få et glimt af Thomas inden han tog videre ud til drengene for at spille poker. Vinder han, står den på shoppetur, har han sagt. Jeg har godt nok været heldig med min mand :)

Et lille glimt fra det smukke Rønnebæksholm.. Jeg har desværre ikke været rundt i parken med kameraet... Men i solskin er det helt perfekte omgivelser til en firma-picnic. Jeg håber det holder tørt for de sidste der bliver og nyder koncerten derude i aften.

Våd fornøjelse

Jeg skal til medarbejderfest med kommunen på det skønne sted Rønnebæksholm i eftermiddag. Solen har skinnet hele morgenen, men nu øser det ned i stride strømme og vejrmeldingerne lyder på lyn og torden. Kan det være mere uheldigt?! Vi skal have picnic i parken med mad, vin øl og sodavand og underholdning. Det bliver vist en våd fornøjelse :(

torsdag den 18. juni 2009

Lang torsdag


Det har været en lang dag på kommunen idag.. Om torsdagen går jeg først ud af døren klokken 18.00.. Men idag passede det mig faktisk fint, da Thomas også først kom ind med toget der. Vi mødtes og handlede ind i Netto sammen og faldt over en pakke med 4 stk oksemedaljoner til 39 kr. Det var så billigt, så vi besluttede at lave bøffer, selvom det kun er torsdag :) Jeg synes altid man kan finde noget spændende og pænt kød i Netto til rimelige priser.. Det er ellers blevet så dyrt at lave god mad.
Imens Thomas bager muffins, som han skal dele ud på arbejdet imorgen, så vil jeg lægge mig ind på sofanen og nyde at ligge ned, efter en lang dag. Jeg er stadig ikke kommet mig helt ovenpå eksamen igår. Det er først rigtig ved at gå op for mig nu, at jeg faktisk er færdig med uddannelsen lige om lidt :)

onsdag den 17. juni 2009

Fejret og begavet

Min far hentede mig ude på skolen efter eksamen idag, og jeg tog med hjem så jeg også kunne fortælle min mor om formiddagens bedrifter over en dejlig kop kaffe. Pludselig stod min far i døren derhjemme med denne yndige buket blomster og en gave fra mine forældre. Gaven var et par Margurit øreringe fra Georg Jensen, som jeg har ønsket mig meget længe. Det var en dejlig gave, som jeg kan gemme for altid og mindes denne dag med, hvor jeg bestod min fagprøve. Tusind tak mor og far :)

Thomas og jeg fejrede min overståede eksamen med en tur på Cafe Vivaldi tidligt her til aften. Det er helt utrolig så meget mad man får på tallerkenerne derinde.. Man går aldrig sulten derfra, og man har overgået sig selv, hvis man formår at spise op. Derefter satte vi kurs ud over markerne og slog et smut ud forbi vores drømmested. Vi håber sådan at lejligheden snart kan blive solgt, så drømmen kan gå i opfyldelse. Det ville være så trist hvis stedet blev solgt for næsen af os - Vi er helt sikre på at det skal være det´begge to :)
Nu skal der hygges lidt på sofanen med slik, og så skal jeg tidligt i seng, for jeg har ikke lukket et øje i nat på grund af eksamen. Hvor er det rart det er overstået!

12 tallet er hjemme!

Eksamen er nu vel overstået og jeg kan nu ånde lettet op.... Ikke mere skole, ikke flere lektier, bøgerne er dags dato blevet afleveret og jeg nærmer mig nu udløbsdatoen for min elevtid! Jeg er faktisk færdig med denne uddannelse og har idag sat punktum med et 12 tal. Jeg er glad! :)

tirsdag den 16. juni 2009

Klar!

Efter en skøn middag hos mor og far er jeg klar til eksamen imorgen.
Bøgerne blev taget med hjem til mine forældre, som havde min dejlige lille nevø på besøg i eftermiddag... Og da min mor og far så bød på middag af bedste italienske slags med lækker frisk pasta med flødetomatsauce, cherrytomater, bacon, basilikum og parmesan med dertil hørende halverede flutes med pesto og ost.. Ja så kunne jeg ikke modstå. Måske er det i maden jeg har samlet lidt ekstra energi til imorgen, eller også var det lille Daniels smittende smil. Powerpoint præsentationen er nu færdig med Thomas hjælp, og jeg kan trygt lægge mig til at sove... Med troen på at det nok skal gå imorgen.. Pensum eller ej, så kan jeg måske sludre mig fra det.. - det bedste jeg har lært! ;)

Læse, læse, læse...

Jeg har læse fri til eksamensforberedelse idag, så endnu en dag tilbringes i selskab med katte-damerne.. Eksamen er imorgen.. Jeg er ikke så glad for eksamener, så det skal bare overstås. Sådan tror jeg vi er mange elever der har det, nu hvor vi er ved at være færdige med elevtiden. Jeg er endnu ikke frisk, men prøver at holde mig selv til ilden idag alligevel. Når der nu SKAL være en mundtlig eksamen, så vil man jo også gerne opnå et godt resultat, ik?!

mandag den 15. juni 2009

Tekstil fund


Jeg har været så heldig at finde disse to lækre tæpper på loppemarkeder.. Den slags plejer at være væk som det første fra morgenstunden. Men selvom jeg er kommet hen af eftermiddagen, så har jeg hele 3 gange denne sommer stødt på sådanne tæpper, der kan holde en varm på de kølige sommeraftener. Jeg elsker tæpper! Specielt det øverste har nogle skønne farver, synes jeg. Nu skal de bare skylles op, så de kan blive taget i brug :)

Uinspirerende mandag

Ja, for hvad er mere uinspirerende end at ligge under dynen i feberlignende tilstand og kaste op.. Sådan ser min dag altså ud idag... Nok den kedeligste start på en ny frisk uge, jeg længe har oplevet. Der er kun en ting at glæde sig til - At Thomas kommer hjem til aften. Jeg har dog selskab af de to katte-damer, men på et tidspunkt bliver man altså træt af envejskommunikation og ubesvarede sætninger.. Jeg keder mig!

søndag den 14. juni 2009

Valmuer og gyldenkål...

- har præget denne dejlige weekend...
Lørdag tog vi turen til dejlige Møn - solskinsøen, som jeg kalder den. På Møn skinner solen stort set altid og det vrimler med små boder, som sælger jordbær, kartofler og andre hjemmeproducerede ting fra Møn-boernes haver. For ikke at tale om alle de strålende valmuer der pryder markerne overalt på denne tid. Denne gang stod turen ikke på loppemarkeder - den lyst blev stillet på vejen ned til Mønbroen. Denne lørdag stod den på natur og hygge i det fri. Vi besøgte Liselund slot... Et lille slot nær Møns Klint, omgivet af den smukkeste natur og en dejlig park til fri afbenyttelse, for dem der medbringer tæpper og picnicurve. Vi slog os ned på et tæppe med kaffe og kage i baggagen ned til en stor sø i parken, hvor vi kunne ligge og kigge på ænder.. Men inden vi fik set os om, så faldt vi begge omkuld på tæppet og sov en times tid i den bagende sol. Det ses i ansigtet idag :) Der blev også tid til en "Prinsesseburger" på Stege torv i den velkendte torvecafe "Frederik VII". Vi var propmætte da vi kørte derfra.


Lørdag aften stod på afslapning af den bedste slags med gamle danske film og dyner i sofanen. Hele 2 film nåede vi at se med den gode "Familien Gyldenkål", før vi opdagede at der var Rocky II i fjernsynet og faldt i søvn til den.

Idag har vi lavet "ingenting".. En kort køretur, en "Gyldenkål" film mere og så en eftermiddagslur i sofanen.. Dejlig afslappet søndag!
Jeg har flødekartofler og en steg af ungkvæg i ovnen og Thomas har fundet endnu en øl frem der skal prøvesmages i aften, bare for sjov - Det bliver en dejlig afslutning på weekenden :)

torsdag den 11. juni 2009

Regnvejrs-hygge


Mens det har stormet og regnet udenfor i aften, har vi hygget os indendøre med stearinlys, risengrød og sofahygge.. For hvad hører sig ellers til i sådan et vejr. Vi kastede os på sofanen og faldt over filmen "Bag facaden"... Jeg har set den så mange gange, så jeg næsten kan den udenad, men synes alligevel at den er ligeså god som første gang jeg så den, hver gang jeg ser den. Den er først sluttet nu, så jeg er glad for at jeg har ffri imorgen og kan vende mig om og sove videre, når Thomas tager afsted imorgen tidlig. Til jer andre som holdt jer vågen til filmen, vil jeg nu sige godnat! Sov godt allesammen.

I en flyttetid...

Thomas og jeg har bestemt os for at flytte sammen i hans lejlighed, indtil drømmen om vores landsted på et tidspunkt kan gå i opfyldelse.. Problemet er, at der kan gå lang tid inden lejligheden bliver solgt.. Men nu siger jeg min egen lejlighed op, og så sætter vi Thomas lejlighed til salg, og håber på at der kommer en hurtig køber inden længe. Vi er altid i Thomas lejlighed alligevel, og så kan vi jo ligeså godt spare de udgifter der bare løber og løber i min lejlighed.
Den første lille flyttelæs med ting er båret op og der er nu kommet små fine pynteting i Thomas ellers meget maskuline lejlighed. Det pyntede gevaldigt efter min mening ;)
På arbejdet flytter vi også.. Hele Borgerservice er blevet pakket ned i kasser idag og åbner i en ny afdeling på tirsdag, så jeg har ryddet op og pakket ned på kontoret og gået i et rend af mennesker og flytterod på gangene hele dagen. Dette resulterer i en "tvunget" flexdag imorgen.. Ikke så dårligt! Der blev da også tid til lidt torsdagshygge i eftermiddag med kage, hvilket jeg i øvrigt stod for idag. Lidt sukker skal der altså til indimellem, selvom vi er blevet en "sund kommune" nu, hvad kantine sortimentet angår.
Det har været en lang dag til klokken 18.00, trods hyggen... Thomas kom også først hjem der, drivvåd efter at have gået i øs-regnvejr fra banen, så vi tog den på hovedet hjem under de varme dyner en times tid. Jeg var så heldig at han var hjemme og vende efter bilen, så han kunne hente mig og bringe mig hjem i tørvejr. Jeg føler mig altså lidt priviligeret! :)

tirsdag den 9. juni 2009

Knyt og perler

Denne knyttede perlekæde fandt jeg også på loppemarkedet i Gilleleje i weekenden.. Synes den er ret fin.. Både til en enkelt top som denne, men også til en hvid eller cremefarvet fin tunika. Jeg synes det er skægt når man finder noget som er anderledes og samtidig fint... Der er helt sikkert ingen, der har en halskæde magen til denne.. Men måske den giver inspiration til en kreativ sjæl derude :)

mandag den 8. juni 2009

Havregryn...

Dette yndige billede fandt jeg på et loppemarked i Gilleleje... Den gamle dame som solgte mig billedet, fortalte en lille historie om disse gamle billeder, som dette.. - De har været brugt som illustrationer på havregrynspakkerne i 40'erne. Smukke farver - Jeg er vild med det!


Med rammen måler det 63 x 62 cm, så det har en pæn størrelse.

Ååååhhhh...

- Hvor kan man dog være træt sådan en mandag, efter en forlænget weekend der forsvandt inden man nåede at bemærke den næsten... Jeg er tilbage i min afdeling på arbejdet igen nu, efter 2 uger med kursus, og vi har haft travlt idag, da vi har været i betydeligt undertal på grund af valget. Det valg står mig langt ud af halsen snart.. Alle vegne man kommer, skal man høre om tronfølgerloven... Selv i min afdeling knokler folk på at få afviklet det sidste og få talt stemmerne op rundt omkring i kommunen. Det er altid dejligt at være blandt dejlige glade kollegaer, men jeg må indrømme, at jeg nemt kunne have vendt mig om på den anden side og have sovet videre imorges.. Energien er opbrugt, og jeg trænger til at lade op.
Allerede i formiddags besluttede jeg mig for at rive et par timer ud af dagen her i eftermiddag, så jeg kan få sovet lidt igennem... Vi skal have nem og hurtig aftensmad i aften, og jeg synes godt jeg kan tillade mig, at lade lejlighed være lejlighed, vasketøj være vasketøj og hoppe under dynen. Jeg vil smide mig på ryggen og slange mig som ovenfor, og jeg har ikke dårlig samvittighed! ;)

søndag den 7. juni 2009

Hjemmeside søndag

Der bliver arbejdet hårdt idag.. Jeg har sat Thomas i sving på hjemmesiden, så vi snart kan få lagt alle vores ting ud til skue for alle "loppe" interesserede. Min bror har lavet siden til mig, men i et program som er ret avanceret, så det tager lidt tid at få diverse ændringer gennemført. Thomas prøver ihærdigt at lære det. - Hjemmesiden er vist gået hen og er blevet et fællesprojekt nu, he he
Det bliver rart når siden er klar.. Jeg har efterhånden ikke plads til flere ting hverken i lejligheden eller i kælderen mere, så jeg må i sving med at tage mål og billeder af det hele, hvis nogle skulle falde for de samme ting, som jeg selv gør.. Da jeg startede, regnede jeg ikke med at projektet ville være så omfattende, som det er blevet.. Men så længe det er en skøn hobby, så bruger jeg gerne weekendaftenerne foran computeren ;)

Der er købt ind til aftensmaden, så vi kan sidde og nørde den hele dagen indtil tærten skal bages. Middagen står på laks/spinattærte med bagte løg og urtedressing i aften - glæder mig!

Besøg i Dronningmølle

Igår var vi inviteret til Dronningmølle ved Gilleleje i Nordsjælland hos min morbror og hans kone i deres skønne sommerhus. Sådan et sommerhus vi andre kun kan drømme om og i et kvarter, som vi aldrig vil få råd til at bosætte os i... Gilleleje er en rigtig sommerby, hvor mange kendte mennesker tager op i deres "små sommerhuse" om sommeren, for at holde ferie fra deres travle hverdag og mediernes verden. Bilerne på vejene bærer i høj grad præg af, at det er folk med penge der bor der.. Det er ret skægt!
Det var en dejlig dag med super lækker mad, gåture ved stranden og lidt shopping i den lille butik "Nissehuset", som har alverdens fine pynteting. Vi fik købt nogle farvede drikkeglas. Det er en lang tur op til Gilleleje, men når man nærmer sig, vrimler det med spændende små private loppemarkeder hele sommeren. Da mine forældre var lidt forsinkede, kunne vi nå at "loppe" lidt... Jeg fik et par gode loppeting med hjem til gode priser, så det var bare en ekstra bonus på en i forvejen rigtig dejlig dag!

Et af de "små sommerhuse"

fredag den 5. juni 2009

Fars dag

Fars dag er ovre og det har været en super hyggelig dag.. Jeg sov længe i morges, da torsdag aftens oplevelser og den sene sengetid satte sine spor. I eftermiddag gik turen så hjem til mine forældre. På fars og mors dag aflægges der altid et besøg hos mine forældre - og en gave selvfølgelig. Efter et par kopper kaffe og en god snak om boligsituationen blev vi enige om at tage ud at spise på Wok and Shopstick - Næstveds mest populære kineserrestaurant. Mmm.. Jeg elsker kinesisk mad - og så har de til min store glæde udvidet buffet'en med sushi. Jeg elsker sushi! Efter maden skiltes vi igen med mine forældre og fortsatte ud i det blå på e halvanden times køretur udover landet. Dejligt at nyde solnedgangen fra landevejen. Thomas har også fået en blog - men mest med "mens stuff" selvfølgelig... Så vi sidder begge og skriver lidt blog inden vi smider os på sofaen. Det er nu meget hyggeligt.. Så er det ikke kun rent hønsesnak i blogland mere ;)

Koncert torsdag

Så blev min anden fødselsdagsgave fra Thomas indfriet igår aftes kl. 20.00 - Koncert med Gavin DeGraw.. Og hans bror stod for opvarmningen. Jeg er helt vild med Gavin DeGraw og hans musik, og det var en helt fantastisk koncert. Hele KB hallen var fyldt - og størstedelen af publikum var skrigende piger.. Så stemningen var helt i top! Det er bestemt ikke sidste gang at jeg har været til koncert med charmetrolden Gavin :)

tirsdag den 2. juni 2009

I've got it!

Forkælet, ja det bliver jeg altså... Idag kom Thomas hjem med min længe ønskede bog, som han havde brugt frokostpausen på at finde til mig i Urban Outfit i Kbh idag. Jeg har ønsket mig denne bog siden jeg bladrede i den første gang, og den har været et klart "must have" for mig. Er man til farver, fantasi og skønne grafiske påfund, så skal man gå på opdagelse i denne bog - Man bliver så glad :)






Jeg vil begrave mig på sofanen under dynen og nærstudere min nye bog, mens jeg nyder årets første stykke vandmelon :)

Fashion against AIDS


Nogle af verdens mest kendte mennesker fra mode og musikverdenen er i år gået sammen om at lave en fed kollektion til H&M i kampen mod AIDS. - Og endda til meget billige penge.
Super godt initiativ at få sat fokus på emnet på denne geniale måde. Tjek hjemmesiden og støt kampagnen...
Min pakke fra H&M er passende nok lige blevet hentet på posthuset, så nu går jeg i "prøve-mode" foran spejlet ;)