mandag den 31. august 2009

Drømme på grød


Caroline Fleming har til BT fortalt om sine unge sparsommelige år på kostskolen Herlufsholm her i Næstved. Før i tiden var jeg ikke særlig begejstret for Caroline Fleming, men er efterhånden blevet helt glad for hende efter at have set nogle meget ærlige og menneskelige sider af hende på tv.
Artiklen er ret sød når hun fx. skriver:

"Lidt spinken og sparen og et par uger på havregrød er umagen værd, hvis det er til fordel for et par lækre sko.
At sidde i sin etværelseslejlighed på Amager med varmen slukket, mens den står på havregrød i 14 dage og drømme om, hvor fantastisk ens fødder vil tage sig ud i netop det par sko. Sidegevinsten er på den positive side, at man kan gå i byen i sine Askepot-sko med en lidt slankere talje"
:)

Jeg kender det godt, når der er noget man ønsker sig virkelig meget, så er man faktisk villig til at leve en uge på havregrød, for at opnå det. Det tror jeg alle teenagepiger på SU har tænkt på et tidspunkt. De metoder er vi heldigvis ikke nødsaget til at tage i brug herhjemme, men spares skal der altså ;)

søndag den 30. august 2009

Stribede ønsker


Jeg har forelsket mig i denne sag fra HogM til kun 179 kr.
- Og i denne her, som også er fra HogM til kun 129 kr.

Men jeg må nok drømme lidt endnu, for lige nu skal der spares op til indskudet til huset. Man har vel lov bare at kigge ;)

lørdag den 29. august 2009

Ugler i mosen...

Eller rettere ugler i stuen... - Og de har været en dejlig trøst, nu hvor jeg har været lænket til sofaen de sidste tre dage. De to blomstrede ugler var en gave Thomas og jeg forærede os selv i Århus. De er fra House Doctor og var simpelthen ikke til at stå for - 149 kr i en designbutik. Pudebetrækket er ligeledes købt i Århus - 29.95 kr i en Søstrene Grene butik.
Jeg er vild med ugler og glæder mig over, at de nu er kommet på mode :)
Jeg har set et sødt uglepude-mønster i et af mine BoligLiv blade, jeg skal have afprøvet en dag. Men skal først have fundet nogle fine stofrester. Jeg føler mig lidt mere frisk idag. Håber det er tegn på, at jeg er frisk nok til at komme udenfor imorgen. - Jeg trænger!

Ha en dejlig lørdag aften!

Mand med evner...

Jeg er dybt imponeret! MetteSofie.dk er jo blevet et fællesprojekt for mig og Thomas efterhånden, og da jeg er syg, ja så måtte Thomas jo tage afsted på hans første loppemarked "alene" idag. Jeg har været lidt spændt på hvad han kom hjem med og om han kunne lide at "hugge" tingene for næsen de andre, som jeg plejer at gøre, he he... Men jeg havde absolut ingen grund til bekymring! Heldig som han er, så lykkedes det ham selvfølgelig at komme hjem med intet mindre end to store sjældne Lotus gryder, to sjældne blå Rosti skåle og hvad i ellers kan se her. Den mand har jo evner! ;)

Måske beholder jeg selv nogle af de pastelfarvede milkshake krus...

Ramt...

Kære allesammen...
Tusind tak for jeres kommentarer og lykønskninger med huset, det varmer rigtig meget :)
Jeg har været fraværende de sidste par dage, hvilket i nok har bemærket på de manglende dage på bloggen. Jeg er så heldig så også jeg er blevet ramt af den verdensomspændende influenza :(
De siger hos lægen, at den varer 5-6 dage, og jeg er på min fjerde dag på langs nu, så jeg nærmer mig forhåbentlig enden og kan være frisk til på mandag.
Jeg må selvfølgelig ikke have kontakt med nogen, altså lige på nær Thomas, som selvfølgelig ikke kan flygte nogen steder hen, så dagene er gået ekstremt langsomt med dårlige tv-serier og uden besøg. Men sådan er det jo bare at være syg!

Thomas er taget afsted til to store loppemarkeder her til morgen. Øv, hvor jeg misunder ham. Det bliver spændende at se, hvad han kommer hjem med. Han er efterhånden blevet en god "loppespotter", så jeg er ikke bekymret ;)

Ha' en dejlig lørdag!

onsdag den 26. august 2009

Lykken er...


- når det man drømmer allermest om pludselig går i opfyldelse! Jeg er så glad :)
Vi besluttede os for det største hus, og huset er vores fra 1. november. Jeg ved slet ike hvor jeg skal gøre af mig selv... Jeg kan slet ikke vente til vi skal flytte ind. Jeg har sommerfugle i maven og er meget spændt på det "nye" liv i de grønne omgivelser og samtidig utrolig lettet over at denne søgeprocess og beslutningsprocess nu er overstået. Jeg kan ånde lettet op og bare glæde mig. Det skal nok blive godt, så længe vi begge har den følelse i kroppen! :)

tirsdag den 25. august 2009

Forhandlinger...

Thomas og jeg ligger pt. i forhandlinger omkring huset vi gerne vil leje... Jeg er så spændt, så jeg næsten ikke tør åbne de mails der kommer. Sommerfuglene rumsterer i maven. Jeg håber på det bedste! :)

mandag den 24. august 2009

Uldne drømme...

Får får får...? Nej, får får lam! Og jeg håber at jeg engang får får, når der engang bliver plads til dem på et sted på landet. Jeg er forelsket i de kære små uldne dyr!

På Møn mødte vi disse sjove og snaksagelige ulddyr... Nok de sødeste jeg indtil nu har mødt. Ejeren gav dem guf som bestod af tørre pastaskruer, så de stod og knaste højlydt på dem. Det var simpelthen så sødt.

Jeg håber at jeg kan få Thomas med på at vi skal have får engang. Hvem ved... Måske kan man strikke et par uldne sokker med sit helt eget fåreuld - den slags skal vel klippes.
Ja, drømme har man i hvertfald lov at ha' ;)

søndag den 23. august 2009

Sig "squash" til din mad!

Weekendens tur bød også på andet end loppefund. Og denne gang var det heldigvis en god sund investering. 4 kæmpe squash for en 10'er fra et privat landsted. Der er altså noget skønt over at købe grøntsager med hjem fra landet. Det føles så rent og naturligt og giver mig meget mere lyst til at bruge grøntsager i maden. Nu er spørgsmålet bare, hvad jeg skal finde på med de her squash?! Er der nogle af jer der har en god opskrift på aftensmad og evt. en kage med squash, så vil jeg meget gerne inspireres :)

Weekenden er forbi, og vi har endnu ikke truffet vores endelige valg af hus. Men vi har været ude forbi igen her til aften, for at se hvor mørkt der var helt derude på landet og for at mærke efter. Vi vil stadig derud, så valget skal træffes!
Godnat til jer alle i blogland.

Lopperunde...

Søndagen har stået i loppernes tegn og turen gik helt spontant til Møn.. Nok en af de sidste ture i år. Bilen er fyldt op med loppefund som snart skal bæres op og kigges nærmere på. Der var mange markeder i de små idylliske små landsbyer idag. Sådan er det gerne når solen skinner på Møn. Vi fik kigget lidt nærmere på nogle af områderne med en lille gåtur.

Der er en helt speciel stemning over Møns loppemarkeder. Folk er imødekommende og byder på kaffe og kage og går bare og hygger sig og snakker med de standsende.

Det vrimler med smukke gamle bindingsværkshuse, smukke gårde med får og køer og en skøn natur. For mig, de helt perfekte rammer til en lopperunde :)

lørdag den 22. august 2009

Tænkerum...

Vi har længe haft en drøm om at flytte ud på landet med åbne marker omkring og en masse ro. Det er nu lykkedes for os at finde to drømmesteder som vil koste det samme alt i alt... Det ene er helt perfekt inden i og har en god beliggenhed og det andet har perfekte omgivelser udenfor huset og godt inden i. Nu er spørgsmålet så bare hvilket hus, vi skal vælge. Hvor er det dog svært. Vi er begge i vildrede lige nu. Håber vi sammen finder frem til det rette af de to huse!
Jeg glæder mig til en afklaring, for indtil da er mine tanker kun i de to huse på skift, hvor jeg forestiller mig billeder af de forskellige rum med vores møbler i. - Det er godt det er weekend, for det havde været svært at skulle sidde og arbejde med tankerne et helt andet sted ;)

onsdag den 19. august 2009

Overraskende onsdag

Overraskende fordi, dagen tog helt uventede drejninger. Det var for det første gået min næse forbi, at det ville blive så varmt og skyfrit solskinsvejr idag, så første overraskelse kom desværre efter jeg var taget hjemmefra i et par meget varme bukser. Arbejdsdagen var en succes med en masse telefonbetjeninger, som efterhånden kunne glide som smurt i olie. Det har taget lidt tid at komme ind i tingene, så man selv kan svare på det meste, men nu styrer jeg det faktisk ret godt ;)
Dagen skulle have bestået af indkøb og oprydning derhjemme, men da min far pludselig insisterede på at hente mig fra arbejde og tog min lille nevø med - ja så kunne man jo ikke sige nej til en kop kaffe på terrassen og et par timer i selskab med den lille. Det var bare super hyggeligt.
Da vi endelig begge var hjemme og skulle igang med oprydningen, foreslog Thomas en "kigge-på-hus tur" ud over landet og heller ikke dette kunne min rydde op-trang overgå. Så alt i alt har jeg nået intet af det huslige idag, men masser af det der skaber glæde! - Sådan skal det vel bare have lov at være indimellem!

Det er min tur til at have kage med imorgen til den lange dag på kommunen, så jeg skal lige have gjort lidt kageforberedelser, inden jeg smutter i seng. Fortsat god aften!

tirsdag den 18. august 2009

Kitsch på badeværelset




Jeg ved det.. En smule barnligt, men det glæder altså! Vi har et meget lille hvidt badeværelse i lejligheden, og da det ikke ligefrem oser af charme i sig selv, må må man jo tilføre lidt charme på andre måder. Jeg elsker farver, men har aldrig været så god til at få implementeret farver i min lejlighed i længere tid af gangen. Men med få farverige ting rundt omkring og med hvid baggrund som udgangspunkt, så virker det ganske godt efterhånden!
Sæbedispenseren er fra Lagerhaus i Malmø til ca. 50 kr. ligesom "muffinhead" badehætten til ca. 30kr. Badeanden i mærket Bud fra Designroom er fra Bahne og kostede ca 80kr.

Hvad pynter på dit badeværelse?

mandag den 17. august 2009

Grydeklar

"Grydeklar" må være ordet... Efter en lang mandag på arbejde, opdatering af varelageret på hjemmesiden og indpaknings-udfordringer her til aften. Hvor kan en gang bølgepap og en rulle pakketape dog være en udfordring for to voksne mennesker, når pakkerne har lidt skæve former! Jeg er træt og har stadig ondt i benene fra vores lange traveture i Århus. Der skal vist ikke tænkes to gange, for at tænke sig frem til mit humør lige nu.. Jeg trænger vist til en god nattesøvn!
Godnat til alle i blogland og på gensyn imorgen ;)

Århusiansk Pava


Jeg er vild med Poul Pavas' malerier... Det har jeg været siden jeg så det første billede af en lille naiv tegning for nogle år siden. Desværre er han jo en eftertragtet kunstner, så priserne på hans fantastiske malerier er derefter, som med alle andre kendte kunstnere. Men vi faldt over nogle billeder i et galleri i Århus. Thomas kan også godt li hans billeder, så vi udvalgte os to fra serien og gav os selv en feriegave til lejligheden. Disse to. De er stadig i pap og plastik og kommer ikke ud, før de skal op at hænge. Jeg elsker dem!

Mandag

Så er det mandag og starten på første arbejdsuge efter en dejlig sommerferie. Jeg kan slet ikke forstå, at der allerede er gået 14 dage. Det ligger mig lidt fjernt at skulle ned og arbejde koncentreret lige nu, men når først jeg ser mine kollegaer igen, så går dagen nok hurtigere end forventet.
Det bliver en travl eftermiddag. Der er rigtig kommet gang i MetteSofie.dk, så der skal lægges en masse varer ind på siden og jeg skal have pakket de to sidste ordrer, så de er klar til sending. Men jeg klager ikke, for jeg elsker min hobby :)

Håber I får en dejlig mandag allesammen!

søndag den 16. august 2009

Århus tur-retur på 1'

Så er vi hjemvendt fra en dejlig tur til Århus... Så dejlig, at der måtte arrangeres en ekstra overnatning :)
Turen derover og hjem var med tog på DSB 1'... Et valg vi absolut ikke fortrød, på trods af at vi ingen bil havde i Århus. Det var en meget behagelig tur med klimaanlæg, te og kaffe, servering af morgenrundstykker, æbler og snack og aviser til fri afbenyttelse, samt klap-ud-borde og god plads til benene. - Kan trygt anbefales!

Vi boede på hotel midt i cafemiljøet ved Århus å, som i kan se på billedet her og boede lige ned til strøget og 3 minutters gang til Latinerkvarteret. Et rent shoppeunivers af den bedste slags. Århus' butikker og udvalg af tøj, sko og boligbutikker slår København med flere længder, det er simpelthen så spændende. Og så kom vi åbenbart i den bedste tid på året, hvor der var udsalg af lækre sko og sandaler alle vegne.. - Mange af den slags, så jeg kun nåede at se i reklamerne på Sjælland, inden de var revet væk.
Vi har shoppet sko, tøj og lækre ting og billeder til vores lejlighed og er godt trætte efter de mange indtryk og kilometer vi har gået. Vi har været rundt på ALLE gader i Århus, hvor der kunne findes butikker og har gået omtrent 10 kilometer i gennemsnit hver dag.

Selvom det har været skønt at være væk nogle dage, så var det også dejligt at komme hjem til familien igen... Vi har tilbragt weekenden sammen med mine forældre og har været lidt på loppemarkeder. Så er alt som det plejer igen. - Den bedste måde at lade op på igen til første arbejdsdag efter ferien ;)

tirsdag den 11. august 2009

Overskudsagtig...

Jeg havde en dejlig aften igår sammen med min gamle veninde fra handelsskolen... Der blev snakket, grinet og pjattet og vi fortsatte hvor vi slap for meget længe siden. Sådan er det med bedste veninder, det er skønt!
Nu er jeg kommet op og føler mig helt overskudsagtig oven på venindehyggen igår. Senere står den på svigerbesøg hos Thomas mor i Korsør.. - Vi har ikke set hende længe, så vi glæder os!
Og så skal der pakkes til et par dages ferie i Århus :)



mandag den 10. august 2009

Kender du...

Kender du denne blomst? Den stod på mit skrivebord, den dag jeg blev udlært. Den har røde hjerteformede blade og er nu sprunget ud med de fineste små lyserøde blomster. Jeg har aldrig haft sådan en blomst før, så aner ikke hvad det er for en, eller hvordan den skal passes?!

Sød er den i hvertfald :)

Babushka, Babushka...

Vi er blevet en' mere i lejligheden.. Hende her er flyttet ind... Vi kunne ikke stå for hende, og måtte bare have hende med hjem. Nu står hun og pynter i stuen med sine skønne farver.
Japans svar på russisk dukke - Kokeshi, hedder hun :)

Jeg skal ud med min veninde fra handelsskolen i aften.. Vi har ikke set hinanden i alt for lang tid. Jeg glæder mig, til at høre om ALT hvad der er sket i mellem tiden over en dejlig kop kaffe på Vivaldi i aften :)

søndag den 9. august 2009

Endelig tilbage...

Jeg nyder at være tilbage på bloggen efter en lang, men dejlig weekend. Igår gik dagen med loppemarked hos min bror og alle naboerne på vejen. Hyggeligt, men uudholdelig varmt næsten.. Vi er blevet godt solbrændte efter 7 timer i solen på plænen uden solcreme. Heldigvis forandrede farven sig fra rød til brun over natten :)
Idag har vi arbejdet på hjemmesiden og har fået lagt en masse ting ind. I eftermiddags var vi ude og se på et landsted og havde taget mine forældre med på en kigger. Men det var meget skuffende, da Thomas dårligt kunne stå under loftet og man skulle bukke sig i døren for at gå fra rum til rum. Den slags oplysninger en mægler kunne spare både sin egen og eventuelle kunders tid ved lige at oplyse i telefonen, men nej.. Det kom som en kedelig overraskelse. Ærgerligt, for det lå rigtig lækkert ud til marker med en fed alle' og med en grund helt omkredset af træer. Men der må komme andre - Det er jeg sikker på!

Vi fik ferskner med hjem fra mine forældre. De har deres eget ferskentræ på terrassen og der er kommet rigtig mange store søde ferskner på i år - skønt med "hjemmelavet" frugt. De passede lige i den nye solgule skål ;)

torsdag den 6. august 2009

Strand picnic

Endnu en dejlig feriedag i det fri... Men varmt... Vi besluttede os i hvertfald hurtigt for, at vi skulle på stranden i formiddags. Det er den hyggeligste strand ude ved "spøgelseshuset" i Klinteby og vi har stort set tilbragt hele dagen der. Først nogle timer hvor vi badede og tog solbad, så tog vi et smut til Næstved for at proviantere og så kørte vi til stranden igen med engangsgrill, mad osv... Der en en slags bålplads som spejderne bruger, når de er på tur derude, så der slog vi os ned på græs med udsigt til stranden og vandet og grillede :)

Menuen stod på grillede pølser og spareribs med flute til ...

- Og nybagte kanelsnegle... Som dog ikke blev så vellykkede..

Thomas fik sig endnu en hurtig badetur efter maden inden solen var helt væk, og jeg gyngede på en meget primitiv gynge oppe på en af klitterne, som hang ned fra en af de store gamle træer. Et lille stykke træ man satte mellem benene, som hang i et stykke reb.. Det var lidt tvivlsomt hvor holdbar den var, men sjovt var det.. En gyngetur kan virkelig gøre underværker og sende en helt tilbage til barndommen for en stund!

Jeg er træt efter alt den friske luft og trænger til en dejlig kop kaffe og en dyne på sofanen nu. Tror jeg kommer til at sove godt i nat :)

Klemmer..klemmer..klemmer

Jeg elsker klemmer! Og denne gang faldt jeg over de her fra Aldi - Soft klemmer, 10 stk. til en 20'er. De skulle være blødere ved tøjet, hvilket vil sige færre grimme klemmemærker i bluserne, piger ;)

onsdag den 5. august 2009

Store badedag :)

Det har været en rigtig dejlig dag idag.. En af de bedste... Først et par timer kvalitetstid med Thomas på stranden og så en eftermiddag i selskab med denne lille fyr - Min elskede nevø Daniel... Jeg er simpelthen fyldt op med kærlighed og energi nu til mange dage!
Men kan man dog også være andet, når sådan en lille bar fyr her sjæler hele opmærksomheden og underholder med kærlige glade smil, fis og ballade?! - Jeg glemmer både tid og sted! Daniel havde det så varmt hjemme hos min mor og far, så min far syntes at han skulle have en balje vand at pjaske rundt i, og i kan tro at der blev pjasket og fjollet. Det var lidt svært at styre koppen med vand engang imellem, så tøjet måtte af ;)

Daniel blev sandelig tørstig af at pjaske med vand, og han drak flittigt den ene tår vand efter den anden fra baljen af både kop og skål.. - Og alle skulle smage :)

Farven er nu rigtig kommet til sin magt efter strandturen, og jeg kan endnu engang konstatere, at selvom man ikke lige kan se det, så FÅR man altså farve af at ligge på stranden.. Det skal bare lige have tid at virke lidt ;)
Håber ikke jeg kommer til at klø som sidste gang.. Skulle gerne kunne klare et par solrige dage mere i denne omgang!

Sov rigtig godt allesammen!

tirsdag den 4. august 2009

Fyldt kylling med "grøn" kartoffelsalat


Her til aften skulle vi finde på noget mættende, men på den lette måde, da vi har svært ved at spise for varm og tung mad her i sommervarmen. Jeg fandt hurtigt på noget ud fra de ting vi havde i køkkenet og det endte så sådan her.
En "grøn" kartoffelsalat bestående af kogte udskårede og afkølede kartofler, grønne bælgærter, frisk persille, groft hakkede mandler, et halvt fed hvidløg og lidt citronsaft. En dejlig frisk salat.
Hertil fyldte vi nogle kyllingefileter ...


Der blev skåret en rille i de 3 kyllingefileter og fyldte dem op med lidt presset hvidløg, frisk persille, finthakkede mandler, mozzarella og krydret med salt og peber.
Kyllingefileterne blev penslet med olie og sat i ovnen ved 175 grader i ca. 45 min.
Det vigtiste er at kyllingen får lidt farve, og at osten samtidig ikke er smeltet helt :)

Det smagte helt vildt godt.. Og mandlerne gav kyllingen en lækker sprødhed.

mandag den 3. august 2009

Blogleg - 5 ting

Jeg var forleden dag forbi Budgetlivet, og så en blogleg hun havde kopieret fra en anden blog. Jeg synes legen var meget sjov og fik mig til at sætte tankerne lidt igang, da det både er svært for mig at vælge mine 5 ting ud som mine yndlingsting i mit hjem, og samtidig en lidt humoristisk leg, da jeg til hverdag ikke går og spekulerer over, hvad der ligger på bunden af min taske. Jeg valgte at kopiere legen og vil tagge nogle af mine yndlingsbloggere, så de kan lege med! :)

5 ting i din taske:
Her i sommer ligger disse 5 ting fast i min taske...

Min åleskindspung, Glycerin håndcreme fra Matas, solbriller, tyggegummi og min yndlings paraply fra HogM.

5 ting i din pung:
Det her er som regelt fast inventar i min pung, når pungen ellers benyttes.. (Har nemlig en dårlig vane med bare at smide min dankort i en lomme eller ned i tasken).

Mine nøgler, mit dankort, sygesikringsbevis, kørekort og min gamle mobiltlf.

5 yndlingsting fra dit hjem:
Uuuuhhh ha... Den var straks værre, for jeg holder meget af alle mine ting og får tit et slags forhold til dem alle, he he... Min nuværende boligsituation gjorde det heldigvis nemmere for mig at vælge, da jeg helt enkelt ikke har fået flyttet alle mine ting fra den gamle lejlighed endnu.. Sikke et held. Men tror nu alligevel at de fleste af mine yndlingsting befinder sig her - Det må være:





  • Min gamle Oldemor-stol, som har været min mor og fars, men de mange sidste år har stået på mit værelse da jeg boede hjemme og er fulgt med mig da jeg flyttede hjemmefra. Den er nu flyttet med op til Thomas - Og jeg skiller mig aldrig af med den, selvom den er blevet lidt vakkelvoren efterhånden ;)

  • Mine sommerfuglekopper, som er et af mine nyeste loppefund. Jeg elsker mine smukke kopper!

  • Mine farverige hæklede tæpper, som også er loppefund.. - Jeg bliver så glad af de mange farver.

  • Min Christel stjernetegnsfigur fra Royal Copenhagen, fordi jeg er Vædder og har fået denne fine gave af min storebror og hans kone, som syntes at jeg skulle have noget lækkert i min lille lejlighed :)

  • Til sidst, men ikke mindst - Mine elskede BoligLiv blade... Jeg har en stor samling efterhånden og elsker hvert eneste af mine farverige blade. Der er stor glæde, hver gang et nyt nummer udkommer og jeg har lagt mange hundrede timer i de blade :)

    Jeg håber at MissMuffin, TinaKristineHolmstrand, Langtfraalfarvej og Søs' verden vil lege med - I er hermed tagget!

Igang...

Så er ferien gået igang for vores vedkommende... To uger har vi, til at gøre lige hvad vi har lyst til. Der er snak om en tur til Århus med shopping og en tur i den gamle by eller en tur over Fyn til Odense, Rudkøbing og hvad der ellers kunne falde os ind. Vi tænker stadig og har sikkert taget et valg inden aftenen er omme. De første dage her skal gå med lidt mere praktiske ting, da vi skal have styr på begge lejligheder, ryddet op og måske have malet et enkelt rum. Synes dagene går stærkt, når man har fri og vejret er gråt... Men sådan er jo bare at bo i Danmark - Håber vejret bliver bedre imorgen :)

søndag den 2. august 2009

Farveklatter i køkkenet


Når vi har et køkken med sort mosaikkant på væggen og en bordplade i kirsebærtræ, så skal der lidt til at bryde de mørke farver, udover den hvide væg.
Det har vi valgt at gøre med lidt farvestrålende pynteting. Æblesæben er købt i Lagerhaus i Malmø til ca 25 kr, æggeuret i form af anden er ligeledes fra Lagerhaus og er købt for ca 60 kr og den lille Alessi tandtråds-fyr er købt i en designbutik i Odense til 85 kr. Patentflakerne er fra Søstrene Grene og kostede 12 kr stykket.. - De er meget dekorative med en enkelt blomst i :)
Muffinkrukkerne som kan skimtes i vindueskarmen i baggrunden, er købt i Urban Outfitters til 99 kr.
Hvad pepper du dit køkken op med?