tirsdag den 29. september 2009

Tavse dage...


Der er selvfølgelig altid en efterfølgende forklaring på tavse blogdage... Min er desværre ganske enkel... Noget har ramt mig, jeg ved ikke hvad... - Men syg og dårlig er jeg i hvertfald. Håber at et svar på et par blodprøver kan gøre mig klogere om nogle dage....

lørdag den 26. september 2009

Sjældenheder...

Sjældenheder kan overraske... Ligesom disse to smykkevedhæng overraskede mig idag på en køretur. Vi holdte som sædvanlig ind på et loppemarked, og på et bord lå disse to fine Bjørn Wiinblad smykkevedhæng så. Jeg kender udemærket Bjørn Wiinblad, men smykker har jeg dog aldrig set, før idag. Jeg måtte have dem med hjem og sørge for, at en ægte Bjørn Wiinblad elsker kunne få lov til at forelske sig i dem. De ligner til forveksling hans store platter, men disse to måler altså kun 4,5cm i diameter. Nu ligger de fint på MetteSofie.dk og venter på den rette :)

fredag den 25. september 2009

Fine finesser...

Jeg er endnu engang blevet begavet af min søde kæreste... Denne gang med disse fine sko. Jeg elsker de fine sløjfer bagpå, sød detalje! Jeg plejer ellers ikke at være så vild med høje hæle, da jeg synes jeg har meget lange ben i forvejen, og da jeg er 180cm høj, men disse forelskede jeg mig altså i i Message forleden dag. Det må der ha været en der har lagt mærke til ;)



Håber snart der kommer en lejlighed, hvor jeg kan få dem afprøvet :)

onsdag den 23. september 2009

Moder tid....

Mange timer er blevet tilbragt sammen med min mor her til aften... Rigtige snakkestunder som disse er guld hver... Min mor er syg, så det blev bare et stille og roligt hyggebesøg uden det vilde mad, men lækkert var den nemme anretning alligevel. Ind imellem er det dejligt at have en af sine forældre alene... Jeg hygger mig altid fuldt ud med dem begge, men på hver sin forskellige måde. Thomas koblede sig på selskabet til aftensmaden og snakkede med. Julen er blevet planlagt, og der er blevet snakket hus og gamle dage... Skønt!

mandag den 21. september 2009

Efterårskøb...

Faldt over dette skønne halstørklæde i Bilka idag... 99 kr... Billigt sluppet, synes jeg i forhold til sådanne modeller i andre mærker. Indimellem kan man være heldig. Det er blevet godt køligt på arbejdet efterhånden, så det vil varme godt om halsen imorgen :)

søndag den 20. september 2009

Søndagsleg...


Planerne om kælderflytningen blev udskudt idag.. Trods 10 timers søvn i nat, så har vi været dødtrætte begge to idag. Det blev til et par loppemarkeder i det fri, en eftermiddagslur og lidt oprydning og tøjvask her til aften. Nogle gange skal søndage bare have lov at være søndage uden planer. Jeg har fået opdateret hjemmesiden (MetteSofie.dk) med lidt nye varer og maden er over kog. Resten af aftenen bliver på sofanen. Et af mine tørklæder er efterhånden gået hen og er blevet allemandseje her i lejligheden.. - Der er i hvertfald et par katte, der finder det enormt skægt at blive gemt væk i det og skjule sig for hinanden... Den leg kan der gå lang tid med her i stuen :) Hvad er jeres søndag forløbet med i dette dejlige vejr?

lørdag den 19. september 2009

Solskins lørdag i København

Vejret har været helt perfekt til de planer vi havde for dagen idag i København. Vi fik hentet vores 7 børnestole, som vi har købt af en dame på Østerbro og benyttede selvfølgelig chancen til at snuse lidt rundt til gårdloppemarkeder, større og mindre loppemarkeder, nu hvor vi var derinde. Jeg må indrømme, at jeg bliver lidt skuffet over priserne på de københavnske loppemarkeder. Man kan være heldig med nogle fair priser hos de private, Meeen.. De organiserede markeder er for dyre til at det er en fornøjelse at finde noget.
Eftermiddagen blev brugt på Christiania... Jeg elsker charmen ved dette sted, men fik desværre ikke taget nogle billeder. Jeg lod det blive i tasken, da de venligt frabad sig fotogtafering. Det er jo deres hjem, så det må man selvfølgelig acceptere.

Vi er trætte nu og trænger bare til en hyggeaften på sofaen. Imorgen står den på flytning fra mit gamle kælderrum. Der står stadig møbler og loppeting. Håber vi kan klare det med et par ture med traileren.Aftensmaden er nem i aften.. Fyldte marinerede kyllingefiletter med mozzarella og soltørrede tomater med ovnbagte kartofler og bearnaise sauce. Der er ikke nogle af os der er i stand til at stå og kokkerere i længere tid nu :)

Håber i får en dejlig lørdag aften!

fredag den 18. september 2009

København forude...

.. For imorgen tidlig tager vi bilen derind og mødes med nogle jeg har handlet stole med. Glæder mig til at se stolene i virkeligheden. Indimellem kan billeder jo være taknemmelige ;)
Derefter går turen til det skønne Christiania. Jeg har altid været meget fascineret af den primitive Christiania-stil og glæder mig utrolig meget til et besøg derinde. Elsker charmen ved deres skæve huse og primitive handelsboder. Kameraet er til opladning til de mange fantastiske og farverige indtryk jeg forventer mig :)

torsdag den 17. september 2009

Lang, men god torsdag

- Men med et stort plaster på såret. Chefen gav nemlig en kæmpe lagkage med chokolademousse og hindbærmousse til hele borgerservice i anledning af Borgerservices fødselsdag. En dag med arbejde og plads til lidt sjov. Sådan skal det være :)
Vores lejlighed er blevet sat til salg på nettet. Så må vi bare vente!

tirsdag den 15. september 2009

Aften tur..

Aftenen startede med en tur på min yndlingscafe Vivaldi oppe i byen hvor vi spiste en let ret hver. Ingen af os er ret sultne i øjeblikket og vi er begge dødtrætte... Tror det er alle tankerne om det nye hus der fylder hos os begge. Jeg synes vi fortjente en tur ud at spise efter weekendens flytteri. Derefter gik turen udover landet hvor dette syn af aftenens sidste solstråler mødte os ude over havet.
Håber der bliver lidt mere blog-tid resten af ugen, nu hvor min lejlighed er blevet overdrevet til viceværten og vi har en ting mindre hængende over hovedet :)

I ønskes alle en dejlig tirsdag aften!

lørdag den 12. september 2009

Flyttedag...

Det har stået lidt stille her på bloggen de sidste mange dage.. Men nu har jeg fået samlet lidt kræfter og er klar til at blogge igen :)
Kræfter får vi brug for idag, for min lejlighed skal tømmes og alle ting og møbler skal køres ud til min bror, og stå der indtil vi overtager huset til november. Der er allerede en ny lejer der står klar til at overtage lejligheden nemlig. Det blir nu lidt trist at skulle sige farvel til min gode gamle lejlighed efter 4 af mine bedste unge år. Jeg har en tendens til at knytte mig meget til mine ting, biler og hjem, så jeg tør næsten vædde med at det bliver et tårevældet farvel, når jeg overdrager lejligheden til viceværten på mandag. Jeg må prøve at tage mig sammen :(

mandag den 7. september 2009

Rengørings stress

Lige siden jeg kom hjem fra arbejde idag har den stået på oprydning og rengøring i alle lejlighedens rum og kroge... Thomas hægtede sig selvfølgelig også på den vogn, da han kom hjem og har nu løbet op og ned af trapper ca 20 gange med ting og sager og loppeting, der skulle pakkes væk fra lejligheden. Lejligheden skal være fin og ryddelig til imorgen, der kommer fotografen! Jeg må flexe en time imorgen, for at nå hjem til hun kommer. Vi er begge gode til at udskyde ting til sidste øjeblik, så vi stresser rundt og må nøjes med en rugbrødsmad i aften. Men hvor er lejligheden dog pludselig stor og lys, når man får pakket alt det overflødige væk fra krogene. Tror den vil tage sig godt ud imorgen ;)

Ha en dejlig mandag aften!

søndag den 6. september 2009

Dagen derpå...

Vi har tilladt os at sove længe idag, efter gårsdagens fodboldkamp i Parken. Vejret holdt heldigvis nogenlunde tørt under hele kampen, men turen dertil måtte ske under regnhætter og paraplyer. Der er nu noget hyggeligt over regnvejr, når bare man er klædt ordentligt på og det var vi heldigvis. Vi var ikke helt tilfredse med kampens resultat (1-1).. Set fra parkens vinkel, så syntes vi alle, at dommeren dømte til Portugals fordel lidt for ofte hele vejen igennem. Men en spændende kamp var det med en super stemning og en masse spændende chancer. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg har været til landskamp i parken! Danmark ligger nu nummer 1 i sin gruppe.. Jeg krydser fingre for at heldet fortsætter!

lørdag den 5. september 2009

Klar til kamp

Om en lille time går turen mod Købemhavn til landskamp i parken. Jeg håber vejret bliver bedre til aften, for det har stået ned i stride strømme hele dagen. Men det tager ikke humøret fra os.. Vi har glædet os længe og skal ind og hygge os med et vennepar. Og så skal vi bare vinde :)

God kamp til jer alle!

fredag den 4. september 2009

Endelig weekend..

Så er jeg kommet hjem efter en lille fyraftenstur, som gid ud forbi "vores" hus.. Vi glæder os sådan til vi flytter derud. Thomas er heldigvis ved at være frisk igen, så han er frisk til kampen imorgen forhåbentlig. Der er lagt op til en hyggeaften med slik og mad hjemmefra min mor og far. Min far inviterede på mad igår og vi fik rigeligt med rester med hjem til i aften. Dejligt at man kan springe madlavningen over, når man endelig er nået til fredag aften :)
Men først lidt frokost foran fjernsynet og en lille eftermiddagslur på sofaen.

onsdag den 2. september 2009

Hindbær smuldrekage

Jeg fik lavet min nemme smuldredejskage med hindbær, men synes ikke jeg er tilfreds med smuldredejen. Der er noget galt med konsistensen synes jeg. Jeg har prøvet flere forskellige blandingsforhold til den nemme dej, som jeg har fundet på nettet, men den er ikke rigtig god endnu. Er der nogen af jer, der har et rigtig godt blandingsforhold til smuldredej?

Denne var en dej af 250 g mel, 75 g sukker og 75 g smør, blandet sammen og lagt i bunden og foroven, med en pose frosne hindbær drysset med sukker og vanillesukker imellem.

Samvittigheden nager mig...

Jeg er efterhånden kommet ovenpå efter en hård gang influenza, men inden jeg nåede så langt fik jeg desværre smittet Thomas, så nu er det hans tur. Jeg kan mærke hvordan den dårlige samvittighed nager i mig, men jeg kunne jo ikke så godt sende ham hjemmefra når vi bor sammen. Så nu er rollerne byttet om. Thomas ligger under dynen og jeg handler ind og laver mad. Nu har jeg en alletiders chance for at give ham alt den kærlige pleje tilbage, som han har givet mig, mens jeg har været syg! Han har fået lov at bestemme maden i aften, så vi skal have burgere - eller rettere bøfsandwiches :)
Jeg håber jeg når at lave en hindbær-smuldre kage til dessert.. Nu må vi se hvor meget energi jeg har tilbage efter aftensmaden. Det tager et stykke tid at komme til kræfter igen, synes jeg.