tirsdag den 27. oktober 2009

Forandring skal fryde...

Kære alle trofaste bloggere. På fredag får Thomas og jeg nøglen til vores nye hjem på landet. Det vil være en stor forandring for os at flytte så langt udenfor byen, men også utrolig dejligt at have naturen lige omkring os. I den forbindelse synes vi begge, at vi skal benytte chancen for lidt blog-forandring... Forandring på den måde, at vi begge vil blogge flittigt på en helt ny blog. Ugler i posen, hedder den nye blog, og jeg håber at I vil følge Thomas og jeg i vores nye tilværelse. - I tykt og tyndt, som det plejer at være i min verden :)
Første indlæg bliver selvfølgelig på fredag, og så vil jeg ikke skrive flere indlæg her på MetteSofie. Det er både spændende, men også lidt trist med forandring, men så længe jeg ved at I følger mig, så skal det nok gå alt sammen, er jeg sikker på! :)

Jeg vil ikke sige farvel til nogle af jer 22 faste læsere her på bloggen - Jeg vil hellere sige på gensyn på Ugler i posen, og håbe på at I skifter mit gamle link ud med det nye på jeres blogs!

MetteSofie :)

Posten kom forbi...

-med denne fine pakke igår... Læg mærke til detaljen med den lille knap, det glæder da, at modtage sådan en indpakning :)

Jeg har forelsket mig i alt-mulig-poserne fra Tulipaner & Tomater, og forestiller mig allerede mine farverige tøjklemmer i den ene, når vi flytter og får et stort dejligt vaskerum i kælderen. Den anden er jeg endnu i tvivl om hvad skal indeholde, men der er masser af muligheder jo! I kan se deres lækre udvalg lige her :)

fredag den 23. oktober 2009

Så blev det tid..

- til næste behandling zoneterapi, hvor bliver det skønt at starte weekenden sådan en omgang forkælelse for krop og sind... Jeg synes, jeg har sovet så godt om natten siden sidste gang, så jeg glæder mig rigtig meget. Måske falder der alligevel mere på plads indeni, end man lige umiddelbart kan forestille sig!? Og så er det jo en skøn afslappende time - ren kvalitetstid!

torsdag den 22. oktober 2009

Sammen og hver for sig...

I aften står den på mandehørm i stuen, da min bror er kommet på besøg for at spille lidt Fifa med Thomas. Da fjernsynet er optaget med deres spil, må jeg springe et afsnit over at Lærkevej, men det gør ikke noget. - Det er dejligt bare at vide, at der sidder to man elsker lige inde ved siden af, mens jeg samtidig har lidt kvalitetstid for mig selv.. Det sidste nye BoligLivs julereportager bliver nærstuderet, mens jeg fyldes med tankerne om jul i vores nye hus! Jeg hygger mig!

onsdag den 21. oktober 2009

Torsdags forberedelser og røverkøb...

Imorgen er det min tur til at have torsdagskage med på arbejdet, og da jeg efterhånden er løbet lidt tør for kageideer til kager, som er nemme at transportere med på gåben, ja så må de denne gang nøjes med Daim muffins og cookies som bager i ovnen endnu.

Aftensmaden har idag betået af pebersteaks med bagekartofler og salat. Kvickly havde tilbud, så vi fik 4 pebersteaks for 30 kr. Det var jo ikke til at gå forbi!

Der er blevet sendt varer afsted fra MetteSofie.dk, og tilbage er der kun at nyde årets første jule hvidtøl i sofanen foran fjernsynet. 1.95 kr i Aldi - Slå den! ;)

"Yoy make me smile-award"


Jeg har været så heldig, at jeg er blevet tildelt en fin "You make me smile-award" af Trine. Det er jeg meget beæret over og det fik mig selvfølgelig til at smile :) Jeg ville selvfølgelig gerne sende awarden videre til flere af de personer, som jeg plejer at læse med hos, og som MissMuffin skriver, så har man jo sine favoritter her på bloggen! Men mange har allerede fået tildelt den fine award og det glæder mig selvfølgelig rigtig meget! Men der er alligevel et par stykker mere som står mig nært, og som jeg følger på godt og ondt. Jeg håber de vil tage godt imod min award og måske sende den videre og få deres yndlingsbloggere til at smile :)

Reglerne er lidt sjove, da man udover at nominere de bloggere som får en til at smile, også skal indsætte en sang, som får en til at smile.

-Indsæt en sang der gør dig glad.
-Send videre til så mange du lyster, ingen grænser!
-Fortæl en ting eller to om hver blog du tagger, noget der vil få dem til at smile, får dig til at smile osv..

Mit sangvalg bliver "Im yours" med Jason Mraz, og det gør den fordi den får mig til at smile og danse og synge med, uanset hvor jeg står eller hvem jeg er iblandt... Super melodi, dejlig tekst og lidt a´la reggae, som er en genre der altid bringer et smil frem på mine læber :)


Mrs.Cakeaholic fortjener en award - Det er altid spændende at læse om Irenes hverdag fortalt med fine billeder, hendes tanker - som ofte giver stof til eftertanke, og hendes helt fantastiske kager eller mad som inspirerer lækkersultne sjæle :)

TinaKristineHolmstrand fortjener også en award - Hun deler sit liv og sine oplevelser på godt og ondt med os alle, og får os også til at tænke over livet. Livsbekræftende og glædelige billeder giver mig ofte et smil på læben :)

Håber i læser med og glæder jeres favoritter med en award! ;)

tirsdag den 20. oktober 2009

Ventetid...

Ventetid, kan koste penge... Det kender vi alle nok til. Der var fremvisning i lejligheden, da jeg fik fri for arbejde, så for at fordrive tiden, så gik turen til ringsted hos en marskandiser - en værre rodebutik! Men iblandt alt rodet, dukkede denne skønne kæphest så pludselig op, og jeg fik hurtigt handlet den til mig. Den er fra den gamle trælegetøjs fabrik Verhofa, tilbage fra det ganle vesttyskland... Håber den kan gøre lykke hos en ny lille sjæl, når jeg har lagt den til salg på MetteSofie.dk :)

mandag den 19. oktober 2009

Vintage pynterier...

En tur i genbrugsshoppen resulterede i købet af disse to sæt pynterier... Et par store flotte koral farvede øreringe og et sæt "britiske" plastik - dog begge med klemmer. Jeg kunne ikke stå for dem, men må desværre erkende, at jeg nok ikke er den bedste til at bære øreringe med klips, efter mange år med huller i ørerne.. Selv på mine ørestikker får jeg ofte forvildet låsen helt ud til kanten af stikken, så jeg er ved at tabe både låse og øreringe... Jeg kan ikke forestille mig, hvordan jeg skulle kunne holde et par øreklips på i mere end et par timer :)

Så nu ligger de på MetteSofie.dk og venter på en ejermand - eller vel rettere den rette ejerkvinde!

Heldige...

Der var kommet et brev til os med to billetter, da jeg kom ind af døren her i eftermiddag.. Billetter til weekendens messe i Bella Centret, hvor den står på aktiviteter, kunst og interiør design. Min morbror er en af landets bedste antikvitetshandlere og har inviteret os ind og se deres stand bla.. Det er altid så spændende at se deres flotte dyre ting. Nogle gange har man da lov at være heldig... ;)

lørdag den 17. oktober 2009

Afslappet lørdag...

Min lørdag startede hos zoneterapeuten i en charmerende lejlighed nede i byen. Vi startede med en god snak om migrænen, medicin, madvaner, tanker, sanser og gode råd og ideer. Zoneterapeuten er også uddannet sundhedscoach, så det var rigtig spændende at høre hende tale, mens hun samlede oplysninger ind. Derefter lagde jeg mig på en briks i ca en times tid til det dejligste afstressende musik og mærkede spændt efter reaktioner. Jeg må sige at jeg er blevet meget overrasket over den form for terapi... Hun kunne nede på mine fødder mærke om jeg havde spændinger op af ryggen osv, og når hun trykkede på bestemte steder, så kunne jeg selv mærke hvor langt op i kroppen det havde en effekt.... Hun fortalte en masse ting, som jeg ikke anede et par fødder kunne afsløre. Meget spændende.
Jeg kom med hovedpine og gik derfra med et lettere hoved og en dejlig afslappet fornemmelse i hele kroppen. - Jeg er virkelig spændt på om det her virker på sigt. Vi har planlagt, at jeg skal komme en gang om ugen her i starten og se om jeg mærker en effekt af behandlingerne, og derefter nøjes med en gang om måneden. Jeg er også blevet lidt nysgerrig efter at prøve en Lava Hot-stone-massage.. - endnu en ting denne kvinde kan. Det er jeg meget spændt på, når den tid kommer!

Vi skal bare nyde weekenden herhjemme og har købt ind til både i aften og imorgen. Det er blevet hundekoldt udenfor, så vi gemmer os på sofanen med en dejlig kop kaffe-latte og en marzipan stollen.. - Julekagen som endelig er kommet frem på hylderne i supermarkederne igen. Jeg tror jeg vil prøve at finde en opskrift og prøve at lave den selv en dag :)

Ha en dejlig lørdag derude!

fredag den 16. oktober 2009

Startskudet....

Startskudet har lydt, og også her er weekenden skudt igang med det nye BoligLiv foran fjernsynet... De værste tanker og tårer omkring dagen igår har så småt lagt sig, men smerten kan stadig mærkes dybt inde i mig. Jeg er alene hjemme i aften og har set Talent 09 i baggrunden til mit blad, som Thomas kom hjem med her til aften. Der er allerede "taget hul" på julen, og man kan ikke lade være med at komme så småt i julestemning og gøre sig nogle overvejelser om, hvordan julen skal se ud og dufte i år... Meen.. Vi er trods alt kun i oktober endnu, så marzipanen måtte altså vente med at falde i indkøbskurven til næste gang jeg handler!
Jeg har haft mange migræneanfald i løbet af de sidste fire måneder, og jeg ved snart ikke hvad jeg skal gøre for at forhindre det, eller hvilken medicin jeg skal tage for at slå migrænen ihjel. Men imorgen formiddag må jeg lade tvivlen komme zoneterapien tilgode, da jeg vil prøve også at forsøge mig på denne måde, med at komme migrænen til livs. Jeg har en tid kl. 12 og jeg glæder mig faktisk, men ved ikke rigtigt hvad jeg går ind til...
Er der nogle af jer der kender til zoneterapi?

torsdag den 15. oktober 2009

Grædefærdig...


Hvor kan livet bare føles meningsløst uretfærdigt indimellem. Dagen idag har været ganske rædselsfuld, da vi har mistet mine forældres største store dejlige hankat Leo og har måttet tage afsked med ham. I eftermiddags fik han vinger på og fløj op i himlen pga. en øjensygdom som på få måneder stort set havde gjort ham blind på begge øjne, trods en operation i det ene øje for nylig. Øjensygdommen havde spredt sig til begge øjne og udviklede sig kun værre og værre, så der til sidst kom betændelse ud af øjnene på ham, og han dårligt kunne tåle lyset mere. Dyrelægen mente at han havde så ondt, så han ville have bedst af at få fred nu. Jeg kan slet ikke forstå at han er borte nu og savner ham allerede mere end nogensinde... Det bliver aldrig det samme at besøge mine forældre igen uden ham i huset. Ikke nok med dette, så har vi opdaget en plet i den yngstes øjne, magen til det som startede i Leos øjne. Jeg synes det er forfærdeligt at skulle miste en stor ellers frisk kat på kun 3 år.. Og hvis også den mindste på kun 1 år skal have samme sygdom, så kan der ikke være nogen retfærdighed til mere. Jeg er grædefærdig...

søndag den 11. oktober 2009

Weekend, weekend, weekend...

Der går lidt tid mellem mine blogindlæg for tiden.. Og det er simpelthen fordi, at jeg er brugt op når vi når til aftensmaden. .. Fuldstændig energiforladt. Blandt andet af den grund, så har weekenden stået på afslapning og hygge, og vi har ikke været udenfor en dør siden fredag aften, hvor vi passede min lille nevø. Vi har sovet længe og hygget med dyner på sofanen, spist god mad og set landskamp, men måtte dog lige klare lidt oprydning og rengøring her i formiddag, da lejligheden skal vises frem imorgen. Alle burde tage sig sådan en weekend engang imellem, hvor den bare står på hygge og kvalitetstid sammen, det er skønt!
Jeg føler mig næsten klar til en ny arbejdsuge nu :)

tirsdag den 6. oktober 2009

Mors fødselsdag

Idag er det min mors fødselsdag og vi har været til dejlig fødselsdag med lækker mad og hygge med familie og venner. Det er dejligt når vi alle er samlet og der bliver grinet og snakket. Irene (Mrs.Cakeaholic) havde lavet en kage-overraskelse til min mor.. - Den lækreste lækre kage. Da min mor er en flittig golfspiller, ja så stod kagen selvfølgelig også i golfens tegn ;)


Den sidste ordre er nu blevet besvaret, og jeg kan smide mig i dynerne. Jeg glæder mig! Godnat

mandag den 5. oktober 2009

Pakket og parat....

Der er godt gang i MetteSofie.dk i øjeblikket, og vi har travlt med at få pakket varer ind, så de er parate til afsendelse... Vi var en tur i Næstved storcenter her til aften.. Min mor har fødselsdag imorgen, så der var lige nogle gaver der skulle findes. Der var nyt tøj og nye støvler alle vegne i centret, men der var ikke rigtig tid til at shoppe i aften. Jeg må vist ud og se lidt nærmere på sagerne sidst på ugen!

søndag den 4. oktober 2009

Hmmm....

Det her har Thomas og jeg altså været lige gode om!!! En bil der er proppet til randen med møbler, ting og sager... Vi kunne med nød og næppe få proppet 3 små møbler ind på bagsædet af den lille Alfa. - Det skal lige siges at det er en 3-dørs Alfa, så det krævede sit, at få bakset det hele ind i rette vinkel, så det lige akkurat kunne være på bagsædet. Hver en krone brugt, men mange ting gladere! Sådan skal det være efter en vellykket weekend :)

De 3 møbler kommer til at resultere i et par istandsættelsesprojekter... Men vi glæder os!

lørdag den 3. oktober 2009

Smukt...

Denne smukke lampe med retromotiver af blomster og haner har Thomas fundet idag... Jeg er dybt forelsket og lykkelig over, at det stadig kan lade sig gøre at finde fund som denne. Jeg ved lige hvor den skal hænge i vores nye hus :)

Så småt...

Jeg er så småt ved at komme på benene igen... Den værste svimmelhed er ved at fortage sig, når jeg rejser mig op, så nu gælder det om at komme til hægterne igen her i weekenden. Thomas har været tidligt oppe og er kørt til et stort loppemarked. Tænk at jeg har fundet sådan en mand - dem er der vist længe imellem. Det er skønt at kunne dele interessen med hinanden, da det ellers kan være lidt svært at forklare, hvorfor man slæber gamle ting med hjem i sit hjem weekend efter weekend ;) Når Thomas kommer tilbage skal vi have lidt morgenmad og en dejlig kop kaffe at starte på.. Og så skal resten af dagen nok bare gå med stille og roligt hygge, og måske en lille køretur i regnvejret. Jeg trænger i den grad til frisk luft!