onsdag den 4. marts 2009

En sand fornøjelse

Fredag gik turen til Zoo i København..
Endnu en dag med forårssol og plusgrader.

Det er nu dejligt at gå en tur i haven og dufte dyrene.. En duft man husker helt fra barndommen af.. Zoo er ved at bygge om, så de rodede lidt.. Til gengæld var der næsten ingen mennesker, så man kunne gå rundt i fred og ro og kigge på dyrene.

Jeg plejer altid at få en dårlig fornemmelse i kroppen, når jeg har været nede og kigge på bjørnene. De plejer altid at være triste og stressede, men denne fredag var det helt anderledes.
Aldrig har jeg set en isbjørn så glad... På denne dejlige forårsagtige dag i februar kastede en isbjørn sig rundt efter et stykke legetøj, svømmede på ryggen og baskede med de store bjørnepoter, klatrede op på klippevæggene og smed sit legetøj udover kanten og tog hovedspring efter det ned i vandet.. En sand fornøjelse!
Jeg ved ikke om det er til at se, men jeg fangede den store bjørn i et hovedspring :)

Zoo lukkede allerede kl. 16, så dagen sluttede af med en tur i Fields. Og selvom der kun skulle "kigges", så måtte jeg alligevel eje denne koralrøde bluse.

Mon ikke jeg får brugt den en dag, ved en festlig lejlighed ;)

2 kommentarer:

  1. Hvor er den SMUK din nye top, jeg glæder mig til at se dig med den :-)
    Og hvor skønt at høre om din dejlige tur, det lyder som om du har haft en pragtfuld ferie.
    Og snart må vi følge dit råd om en tur til Malmø og et besøg i butik Lagerhaus, de muffin's forme og servietter jeg fik er jeg bare vild med, tusind TAK søde Mette.

    SvarSlet
  2. Jeg får helt lust til en tur i Zoo. Det er en del år siden jeg har været der sidst. :-)

    SvarSlet