mandag den 2. marts 2009

Tankespind...

Jeg har gået og funderet over, hvad meningen med en blog egentlig er.. For skriver vi noget her på vores blog, vi ikke kan fortælle vores nærmeste, når vi er sammen med dem, eller når vi sender dem en e-mail, en sms eller et brev med posten? Har vi bare nemmere ved at dele ud af vores oplevelser og erfaringer på denne måde, hvor svarene, fordommene og modsigelserne ikke slår os ud, når vi lader tankerne få frit løb?
Jeg tror dette er en sund måde at befrie tankerne på - og for mig selv, en god måde at slippe fri af mit evindelige tankespind.
Måske burde vi alle tage os den "hellige" tid der skal til engang imellem, for at få tømt vores hoved for alle de tanker og ideer der fylder op i vores små hoveder, og som stjæler fokus fra de ting, vi så gerne ville kunne fordybe os uforstyrret i til daglig.
Jeg vil lade det komme an på en prøve.

Denne blog vil afspejle mig, mit liv og mine interesser. Den vil give mine nærmeste en chance for at følge med i mit liv fra sidelinjen. Mine oplevelser, tanker og gode ideer - måske til inspiration for dem selv! :)

Mette Sofie

1 kommentar:

  1. Søde Mette,dine ord røre mig dybt, og jeg vil være din trofaste følger både her på din blog men også i den virkelige verden.
    Du har en stor plads i mit hjerte, og du ved hvor du altid kan finde mig.
    Din ven forevigt Irene
    Og TILLYKKE med din fine blog :-)

    SvarSlet