søndag den 20. september 2009

Søndagsleg...


Planerne om kælderflytningen blev udskudt idag.. Trods 10 timers søvn i nat, så har vi været dødtrætte begge to idag. Det blev til et par loppemarkeder i det fri, en eftermiddagslur og lidt oprydning og tøjvask her til aften. Nogle gange skal søndage bare have lov at være søndage uden planer. Jeg har fået opdateret hjemmesiden (MetteSofie.dk) med lidt nye varer og maden er over kog. Resten af aftenen bliver på sofanen. Et af mine tørklæder er efterhånden gået hen og er blevet allemandseje her i lejligheden.. - Der er i hvertfald et par katte, der finder det enormt skægt at blive gemt væk i det og skjule sig for hinanden... Den leg kan der gå lang tid med her i stuen :) Hvad er jeres søndag forløbet med i dette dejlige vejr?

2 kommentarer:

 1. Sikke en sød lille mis med sjove farver:)
  Søndage skal nogen gange bar være søndage og støv og rod må passe sig selv.
  jeg har forsøgt at tage tilløb mange gange idag, men det er ikke blevet til ret meget praktisk og nu er dagen snart slut!

  SvarSlet
 2. MissMuffin:
  Vi skal slet ikke have dårlig samvittighed, bare nyde at vi har lidt ekstra energi at starte ugen med imorgen tidlig :)
  Missen hedder Mille og er en af to katte, som Thomas har købt fra et kattehjem. De har begge ret usædvanlige farver. Men det gør dem jo bare specielle ;)
  Fortsat god søndag aften! Knus

  SvarSlet