onsdag den 2. september 2009

Samvittigheden nager mig...

Jeg er efterhånden kommet ovenpå efter en hård gang influenza, men inden jeg nåede så langt fik jeg desværre smittet Thomas, så nu er det hans tur. Jeg kan mærke hvordan den dårlige samvittighed nager i mig, men jeg kunne jo ikke så godt sende ham hjemmefra når vi bor sammen. Så nu er rollerne byttet om. Thomas ligger under dynen og jeg handler ind og laver mad. Nu har jeg en alletiders chance for at give ham alt den kærlige pleje tilbage, som han har givet mig, mens jeg har været syg! Han har fået lov at bestemme maden i aften, så vi skal have burgere - eller rettere bøfsandwiches :)
Jeg håber jeg når at lave en hindbær-smuldre kage til dessert.. Nu må vi se hvor meget energi jeg har tilbage efter aftensmaden. Det tager et stykke tid at komme til kræfter igen, synes jeg.

3 kommentarer:

 1. Åh...nej, stakkels ham... Hils ham og ønsk ham god bedring :-)

  SvarSlet
 2. Mrs.Cakeaholic:
  Jo tak, det skal jeg nok. Håber ikke det varer ligeså langtid som det tog med mig. Vi skal jo gerne være friske til fodboldkampen på lørdag ;)
  Knus

  SvarSlet
 3. Altså, hvor er det træls for jer!
  Men fordelen ved at være syg og bo sammen med sin kæreste er altså at der er en til at varte sig op- så opvejer det altså smittefaren:)

  SvarSlet