mandag den 31. august 2009

Drømme på grød


Caroline Fleming har til BT fortalt om sine unge sparsommelige år på kostskolen Herlufsholm her i Næstved. Før i tiden var jeg ikke særlig begejstret for Caroline Fleming, men er efterhånden blevet helt glad for hende efter at have set nogle meget ærlige og menneskelige sider af hende på tv.
Artiklen er ret sød når hun fx. skriver:

"Lidt spinken og sparen og et par uger på havregrød er umagen værd, hvis det er til fordel for et par lækre sko.
At sidde i sin etværelseslejlighed på Amager med varmen slukket, mens den står på havregrød i 14 dage og drømme om, hvor fantastisk ens fødder vil tage sig ud i netop det par sko. Sidegevinsten er på den positive side, at man kan gå i byen i sine Askepot-sko med en lidt slankere talje"
:)

Jeg kender det godt, når der er noget man ønsker sig virkelig meget, så er man faktisk villig til at leve en uge på havregrød, for at opnå det. Det tror jeg alle teenagepiger på SU har tænkt på et tidspunkt. De metoder er vi heldigvis ikke nødsaget til at tage i brug herhjemme, men spares skal der altså ;)

1 kommentar:

  1. Har du lyst til at være ‘på besøg hos en blogger’ på min blog side som den første hos mig håber du har lyst da jeg søger en du kan læse mere her http://dytbat.wordpress.com/pa-besog/ håber at høre fra dig der inde (:

    SvarSlet