søndag den 23. august 2009

Sig "squash" til din mad!

Weekendens tur bød også på andet end loppefund. Og denne gang var det heldigvis en god sund investering. 4 kæmpe squash for en 10'er fra et privat landsted. Der er altså noget skønt over at købe grøntsager med hjem fra landet. Det føles så rent og naturligt og giver mig meget mere lyst til at bruge grøntsager i maden. Nu er spørgsmålet bare, hvad jeg skal finde på med de her squash?! Er der nogle af jer der har en god opskrift på aftensmad og evt. en kage med squash, så vil jeg meget gerne inspireres :)

Weekenden er forbi, og vi har endnu ikke truffet vores endelige valg af hus. Men vi har været ude forbi igen her til aften, for at se hvor mørkt der var helt derude på landet og for at mærke efter. Vi vil stadig derud, så valget skal træffes!
Godnat til jer alle i blogland.

3 kommentarer:

 1. Jeg bagte en skøn squashkage i sidste uge med chokolade og valnødder, den var lidt ligesom en brownie. Uhm..
  Jeg synes også det svært at finde på hvad de skal bruges til, jeg har mest brugt dem i wokretter og brød..

  SvarSlet
 2. Ha ha.. Jeg skulle lige til at sige kig hos MissMufins.. Den chokolade kage rumtere i mit hovedet.. Den lyder bare så skøn..

  SvarSlet
 3. Prøv at riv din squash og put den i en grovbolledej...Eller udhul dem og lav en fars og put i og sæt dem i ovnen, eller skær dem i skiver og grill dem.

  SvarSlet