lørdag den 22. august 2009

Tænkerum...

Vi har længe haft en drøm om at flytte ud på landet med åbne marker omkring og en masse ro. Det er nu lykkedes for os at finde to drømmesteder som vil koste det samme alt i alt... Det ene er helt perfekt inden i og har en god beliggenhed og det andet har perfekte omgivelser udenfor huset og godt inden i. Nu er spørgsmålet så bare hvilket hus, vi skal vælge. Hvor er det dog svært. Vi er begge i vildrede lige nu. Håber vi sammen finder frem til det rette af de to huse!
Jeg glæder mig til en afklaring, for indtil da er mine tanker kun i de to huse på skift, hvor jeg forestiller mig billeder af de forskellige rum med vores møbler i. - Det er godt det er weekend, for det havde været svært at skulle sidde og arbejde med tankerne et helt andet sted ;)

5 kommentarer:

 1. Det lyder da godt Mette :-) hvor er det henne? Og hvor længe kan i leje dem? Altså nu risikerer i ikke at blive smidt på porten efter et år eller sådan noget??

  - Peter

  SvarSlet
 2. det lyder da dejligt for jer...:0) men er det ikke dyrt både eje en bolig og leje en anden og samtidigt spare sammen til en tredje???? Er det ikke meningen at i skulle købe ????
  Sorry men er lige lidt lost....

  SvarSlet
 3. Hvor lyder det spændende, jeg håber i finder en løsning:)
  Vi ved slet ikke hvad vi vil, kun at bondegards-drømmen ikke bliver før om nogle år. men hvad skal vi så i mellemtiden..

  SvarSlet
 4. Du må ud og se husene igen, og mærke godt efter i mave og hjerte..Følg din indre stemme, hvor er der den bedste stemnig osv.. Held og lykke.

  SvarSlet
 5. Hej Peter og Tina:
  Selvfølgelig bliver vi ikke bare smidt ud om et år ;)
  Det er jo også først meningen at vi skal spare op til noget tredje, når lejligheden er solgt!

  MissMuffin:
  Ja det er rigtig spændende, men svært at beslutte sig for, hvilket sted der er det bedste. Det er altid svært at få boligsituation, økonomi og drømme til at gå op i en højere enhed. Men det skal nok lykkes, er jeg sikker på :)

  MetteLykke:
  Tak for det :) Vi tænker så det knager begge to ;)

  SvarSlet