torsdag den 6. august 2009

Strand picnic

Endnu en dejlig feriedag i det fri... Men varmt... Vi besluttede os i hvertfald hurtigt for, at vi skulle på stranden i formiddags. Det er den hyggeligste strand ude ved "spøgelseshuset" i Klinteby og vi har stort set tilbragt hele dagen der. Først nogle timer hvor vi badede og tog solbad, så tog vi et smut til Næstved for at proviantere og så kørte vi til stranden igen med engangsgrill, mad osv... Der en en slags bålplads som spejderne bruger, når de er på tur derude, så der slog vi os ned på græs med udsigt til stranden og vandet og grillede :)

Menuen stod på grillede pølser og spareribs med flute til ...

- Og nybagte kanelsnegle... Som dog ikke blev så vellykkede..

Thomas fik sig endnu en hurtig badetur efter maden inden solen var helt væk, og jeg gyngede på en meget primitiv gynge oppe på en af klitterne, som hang ned fra en af de store gamle træer. Et lille stykke træ man satte mellem benene, som hang i et stykke reb.. Det var lidt tvivlsomt hvor holdbar den var, men sjovt var det.. En gyngetur kan virkelig gøre underværker og sende en helt tilbage til barndommen for en stund!

Jeg er træt efter alt den friske luft og trænger til en dejlig kop kaffe og en dyne på sofanen nu. Tror jeg kommer til at sove godt i nat :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar