onsdag den 5. august 2009

Store badedag :)

Det har været en rigtig dejlig dag idag.. En af de bedste... Først et par timer kvalitetstid med Thomas på stranden og så en eftermiddag i selskab med denne lille fyr - Min elskede nevø Daniel... Jeg er simpelthen fyldt op med kærlighed og energi nu til mange dage!
Men kan man dog også være andet, når sådan en lille bar fyr her sjæler hele opmærksomheden og underholder med kærlige glade smil, fis og ballade?! - Jeg glemmer både tid og sted! Daniel havde det så varmt hjemme hos min mor og far, så min far syntes at han skulle have en balje vand at pjaske rundt i, og i kan tro at der blev pjasket og fjollet. Det var lidt svært at styre koppen med vand engang imellem, så tøjet måtte af ;)

Daniel blev sandelig tørstig af at pjaske med vand, og han drak flittigt den ene tår vand efter den anden fra baljen af både kop og skål.. - Og alle skulle smage :)

Farven er nu rigtig kommet til sin magt efter strandturen, og jeg kan endnu engang konstatere, at selvom man ikke lige kan se det, så FÅR man altså farve af at ligge på stranden.. Det skal bare lige have tid at virke lidt ;)
Håber ikke jeg kommer til at klø som sidste gang.. Skulle gerne kunne klare et par solrige dage mere i denne omgang!

Sov rigtig godt allesammen!

6 kommentarer:

 1. Skønne billeder, du må da se at få en lille "Daniella" selv ;-)

  SvarSlet
 2. Sikke han nyder det!
  De fleste børn elsker at pjaske med vand og han ser ikke ud til at være en undtagelse:)

  Hvis du kommer til at klø pga din solbrændthed, så køb aloe vera gel og smør på i et tyndt lag, det kan gøre underværker. Jeg har købt mit i Bilka og bruger det til alt muligt..

  SvarSlet
 3. Det er mors dreng hi hi.... han er bare så dejlig på de billeder mette... Og du skal ikke gå ud og bruge penge på aloe vera gel for jeg har en der hjemme du kan få... det virkede ikke på mig, jeg blev bare mer og mer rød efter at havde smurt mig..

  SvarSlet
 4. Skøn blog du har dig her... Jeg lurer lidt med fra tid til anden :-)

  SvarSlet
 5. MrsCakeaholic:
  Jeg glæder mig skam også til det bliver min tur ;)

  MissMuffin:
  Jeg vil smutte forbi Tina og låne hendes gel, som du snakker om der.. Må indrømme at det klør lidt idag.

  TinaKristine:
  Ja han er vidunderlig... Du skal nok få en kopi ;) Kommer forbi efter gel'en i weekenden, så jeg kan prøve lykken med den.. Vi skal jo også loppe, så det passer fint :)

  Knus MetteSofie

  SvarSlet
 6. Den grønne pige:
  Tak for det - Du er mere end velkommen... Skønt når der er nogen der læser med :)

  SvarSlet