onsdag den 19. august 2009

Overraskende onsdag

Overraskende fordi, dagen tog helt uventede drejninger. Det var for det første gået min næse forbi, at det ville blive så varmt og skyfrit solskinsvejr idag, så første overraskelse kom desværre efter jeg var taget hjemmefra i et par meget varme bukser. Arbejdsdagen var en succes med en masse telefonbetjeninger, som efterhånden kunne glide som smurt i olie. Det har taget lidt tid at komme ind i tingene, så man selv kan svare på det meste, men nu styrer jeg det faktisk ret godt ;)
Dagen skulle have bestået af indkøb og oprydning derhjemme, men da min far pludselig insisterede på at hente mig fra arbejde og tog min lille nevø med - ja så kunne man jo ikke sige nej til en kop kaffe på terrassen og et par timer i selskab med den lille. Det var bare super hyggeligt.
Da vi endelig begge var hjemme og skulle igang med oprydningen, foreslog Thomas en "kigge-på-hus tur" ud over landet og heller ikke dette kunne min rydde op-trang overgå. Så alt i alt har jeg nået intet af det huslige idag, men masser af det der skaber glæde! - Sådan skal det vel bare have lov at være indimellem!

Det er min tur til at have kage med imorgen til den lange dag på kommunen, så jeg skal lige have gjort lidt kageforberedelser, inden jeg smutter i seng. Fortsat god aften!

2 kommentarer:

  1. Lyder som en dejlig dag!
    Nullermænd og rod løber heller ingen steder, så man kan lige så godt nyde det når man får chancen:)

    SvarSlet
  2. Det kan man i hvert fald sagtens trænge til en gang imellem :-)

    SvarSlet