mandag den 3. august 2009

Blogleg - 5 ting

Jeg var forleden dag forbi Budgetlivet, og så en blogleg hun havde kopieret fra en anden blog. Jeg synes legen var meget sjov og fik mig til at sætte tankerne lidt igang, da det både er svært for mig at vælge mine 5 ting ud som mine yndlingsting i mit hjem, og samtidig en lidt humoristisk leg, da jeg til hverdag ikke går og spekulerer over, hvad der ligger på bunden af min taske. Jeg valgte at kopiere legen og vil tagge nogle af mine yndlingsbloggere, så de kan lege med! :)

5 ting i din taske:
Her i sommer ligger disse 5 ting fast i min taske...

Min åleskindspung, Glycerin håndcreme fra Matas, solbriller, tyggegummi og min yndlings paraply fra HogM.

5 ting i din pung:
Det her er som regelt fast inventar i min pung, når pungen ellers benyttes.. (Har nemlig en dårlig vane med bare at smide min dankort i en lomme eller ned i tasken).

Mine nøgler, mit dankort, sygesikringsbevis, kørekort og min gamle mobiltlf.

5 yndlingsting fra dit hjem:
Uuuuhhh ha... Den var straks værre, for jeg holder meget af alle mine ting og får tit et slags forhold til dem alle, he he... Min nuværende boligsituation gjorde det heldigvis nemmere for mig at vælge, da jeg helt enkelt ikke har fået flyttet alle mine ting fra den gamle lejlighed endnu.. Sikke et held. Men tror nu alligevel at de fleste af mine yndlingsting befinder sig her - Det må være:

 • Min gamle Oldemor-stol, som har været min mor og fars, men de mange sidste år har stået på mit værelse da jeg boede hjemme og er fulgt med mig da jeg flyttede hjemmefra. Den er nu flyttet med op til Thomas - Og jeg skiller mig aldrig af med den, selvom den er blevet lidt vakkelvoren efterhånden ;)

 • Mine sommerfuglekopper, som er et af mine nyeste loppefund. Jeg elsker mine smukke kopper!

 • Mine farverige hæklede tæpper, som også er loppefund.. - Jeg bliver så glad af de mange farver.

 • Min Christel stjernetegnsfigur fra Royal Copenhagen, fordi jeg er Vædder og har fået denne fine gave af min storebror og hans kone, som syntes at jeg skulle have noget lækkert i min lille lejlighed :)

 • Til sidst, men ikke mindst - Mine elskede BoligLiv blade... Jeg har en stor samling efterhånden og elsker hvert eneste af mine farverige blade. Der er stor glæde, hver gang et nyt nummer udkommer og jeg har lagt mange hundrede timer i de blade :)

  Jeg håber at MissMuffin, TinaKristineHolmstrand, Langtfraalfarvej og Søs' verden vil lege med - I er hermed tagget!

1 kommentar:

 1. Jeg forstår godt din kærlighed til BoligLiv, det er bare et fantastisk blad :)

  Og så er jeg iøvrig helt vild med dine tæpper og din pung!

  SvarSlet