søndag den 9. august 2009

Endelig tilbage...

Jeg nyder at være tilbage på bloggen efter en lang, men dejlig weekend. Igår gik dagen med loppemarked hos min bror og alle naboerne på vejen. Hyggeligt, men uudholdelig varmt næsten.. Vi er blevet godt solbrændte efter 7 timer i solen på plænen uden solcreme. Heldigvis forandrede farven sig fra rød til brun over natten :)
Idag har vi arbejdet på hjemmesiden og har fået lagt en masse ting ind. I eftermiddags var vi ude og se på et landsted og havde taget mine forældre med på en kigger. Men det var meget skuffende, da Thomas dårligt kunne stå under loftet og man skulle bukke sig i døren for at gå fra rum til rum. Den slags oplysninger en mægler kunne spare både sin egen og eventuelle kunders tid ved lige at oplyse i telefonen, men nej.. Det kom som en kedelig overraskelse. Ærgerligt, for det lå rigtig lækkert ud til marker med en fed alle' og med en grund helt omkredset af træer. Men der må komme andre - Det er jeg sikker på!

Vi fik ferskner med hjem fra mine forældre. De har deres eget ferskentræ på terrassen og der er kommet rigtig mange store søde ferskner på i år - skønt med "hjemmelavet" frugt. De passede lige i den nye solgule skål ;)

2 kommentarer:

 1. Hej Mette, bare rolig, jeres drømme hus er et sted der ude, og i skal nok finde det.
  Godt i nyder jeres ferie og hygger jer.
  Knus Irene

  SvarSlet
 2. Her på øen har vi mange fine landsteder til en millions penge... Men der jo lidt langt arbejdet..
  I finder jeres drømme sted..Stol på det.
  Knus fra Ærø.

  SvarSlet