søndag den 2. august 2009

Farveklatter i køkkenet


Når vi har et køkken med sort mosaikkant på væggen og en bordplade i kirsebærtræ, så skal der lidt til at bryde de mørke farver, udover den hvide væg.
Det har vi valgt at gøre med lidt farvestrålende pynteting. Æblesæben er købt i Lagerhaus i Malmø til ca 25 kr, æggeuret i form af anden er ligeledes fra Lagerhaus og er købt for ca 60 kr og den lille Alessi tandtråds-fyr er købt i en designbutik i Odense til 85 kr. Patentflakerne er fra Søstrene Grene og kostede 12 kr stykket.. - De er meget dekorative med en enkelt blomst i :)
Muffinkrukkerne som kan skimtes i vindueskarmen i baggrunden, er købt i Urban Outfitters til 99 kr.
Hvad pepper du dit køkken op med?

4 kommentarer:

 1. en fin fin elefantbakke fra Ikea, og snart et kæmpe lyserødt ur også. Det er tiltrængt, for køkkenet er rent hvidt og gråt, meget trøstesløst. Engang når jeg får sat kroge op, kommer mit überstribede forklæde også op at pynte ;-)

  SvarSlet
 2. Dejlige ting I har stående :-)

  Vi har ikke så mange spændende ting stående, da vores køkken ikke er så stort, men min yndlingsting er min knivblok: http://piskeriset.blogspot.com/2009/03/hils-pa-woodoomanden.html

  Den er både praktisk og lidt makaber, men vores gæster finder den ret underholdende - og jeg elsker den! Knivene, der følger med, er af ok kvalitet (men ikke specielt prangende).

  SvarSlet
 3. Mit køkken er lille, lyst og venligt.
  På væggen over skænken pynter min tallerkenrække fuld af kagebøger og i vindueskarmen står der masser af kogebøger.
  Ellers er der mormors hjemmesyede grydelappere, et rosa dørslag, friske krydderurter og andre småting der giver lidt liv derude..

  SvarSlet
 4. Det er herlige smukke klatter du har MetteSofie. Den svensk butik må jeg besøge næste gang jeg kommer til Helsingborg..

  SvarSlet