søndag den 16. august 2009

Århus tur-retur på 1'

Så er vi hjemvendt fra en dejlig tur til Århus... Så dejlig, at der måtte arrangeres en ekstra overnatning :)
Turen derover og hjem var med tog på DSB 1'... Et valg vi absolut ikke fortrød, på trods af at vi ingen bil havde i Århus. Det var en meget behagelig tur med klimaanlæg, te og kaffe, servering af morgenrundstykker, æbler og snack og aviser til fri afbenyttelse, samt klap-ud-borde og god plads til benene. - Kan trygt anbefales!

Vi boede på hotel midt i cafemiljøet ved Århus å, som i kan se på billedet her og boede lige ned til strøget og 3 minutters gang til Latinerkvarteret. Et rent shoppeunivers af den bedste slags. Århus' butikker og udvalg af tøj, sko og boligbutikker slår København med flere længder, det er simpelthen så spændende. Og så kom vi åbenbart i den bedste tid på året, hvor der var udsalg af lækre sko og sandaler alle vegne.. - Mange af den slags, så jeg kun nåede at se i reklamerne på Sjælland, inden de var revet væk.
Vi har shoppet sko, tøj og lækre ting og billeder til vores lejlighed og er godt trætte efter de mange indtryk og kilometer vi har gået. Vi har været rundt på ALLE gader i Århus, hvor der kunne findes butikker og har gået omtrent 10 kilometer i gennemsnit hver dag.

Selvom det har været skønt at være væk nogle dage, så var det også dejligt at komme hjem til familien igen... Vi har tilbragt weekenden sammen med mine forældre og har været lidt på loppemarkeder. Så er alt som det plejer igen. - Den bedste måde at lade op på igen til første arbejdsdag efter ferien ;)

2 kommentarer:

 1. Hej søster,

  Hvordan foregik det med de der gratis billetter til DSB 1'? Jeg har nemlig også fået nogle.

  Man skriver bare til og fra station på og stiger ombord eller hvad?!?

  Hilsen storebror

  SvarSlet
 2. Hej brormand
  Ja lige præcis.. Meget simpelt :)

  SvarSlet