tirsdag den 18. august 2009

Kitsch på badeværelset
Jeg ved det.. En smule barnligt, men det glæder altså! Vi har et meget lille hvidt badeværelse i lejligheden, og da det ikke ligefrem oser af charme i sig selv, må må man jo tilføre lidt charme på andre måder. Jeg elsker farver, men har aldrig været så god til at få implementeret farver i min lejlighed i længere tid af gangen. Men med få farverige ting rundt omkring og med hvid baggrund som udgangspunkt, så virker det ganske godt efterhånden!
Sæbedispenseren er fra Lagerhaus i Malmø til ca. 50 kr. ligesom "muffinhead" badehætten til ca. 30kr. Badeanden i mærket Bud fra Designroom er fra Bahne og kostede ca 80kr.

Hvad pynter på dit badeværelse?

2 kommentarer:

 1. Sikke nogle sjove sager, dem kan man da kun blive i godt humør af!
  jeg er vild med sæbepumben og badehætten!

  På mit badeværelse står sån en kage-etager med parfume, hårpynt og neglelakker på. Sæbedimsen er sån en cremefarvet en med fransk ordlyd, det samme er kruset til tandbørster. På væggen hænger en lille metalhylde med franske sæber, rosenvand og en lille kande med blomstermotiv.
  Badeforhænget er cremefarvet med rosa blomster.
  Så meget tøset:)

  SvarSlet
 2. Jeg er vild med den and ;-)

  På mit ene badeværelse er der små muslinger og konkylier, sæbeskålen er en kæmpe musling med små sæbe muslinger og et lille "retro" smykkeskrin med muslinger på....Guld spejl på væggen og et lille hvidt skab på væggen, med 2 gamle kander og et gammelt ur i "guld", en masse loppefund, du ved ;-)

  SvarSlet