lørdag den 29. august 2009

Ramt...

Kære allesammen...
Tusind tak for jeres kommentarer og lykønskninger med huset, det varmer rigtig meget :)
Jeg har været fraværende de sidste par dage, hvilket i nok har bemærket på de manglende dage på bloggen. Jeg er så heldig så også jeg er blevet ramt af den verdensomspændende influenza :(
De siger hos lægen, at den varer 5-6 dage, og jeg er på min fjerde dag på langs nu, så jeg nærmer mig forhåbentlig enden og kan være frisk til på mandag.
Jeg må selvfølgelig ikke have kontakt med nogen, altså lige på nær Thomas, som selvfølgelig ikke kan flygte nogen steder hen, så dagene er gået ekstremt langsomt med dårlige tv-serier og uden besøg. Men sådan er det jo bare at være syg!

Thomas er taget afsted til to store loppemarkeder her til morgen. Øv, hvor jeg misunder ham. Det bliver spændende at se, hvad han kommer hjem med. Han er efterhånden blevet en god "loppespotter", så jeg er ikke bekymret ;)

Ha' en dejlig lørdag!

4 kommentarer:

 1. Åh, hvor er det synd for dig!!
  men trøst dig med, at du skulle blive immun efter sån en omgang..
  Vi må håbe Thomas kommer hjem med godter fra loppemarkedet så..
  Jeg tænkte rigtig på dig igår, for jeg spottede en rigtig fin ting i en genbrugsbutik og vidste ikke om prisen var rimelig- det var jeg sikker på du havde vidst:) men idag forfulgte den mig stadig i mine drømme og jeg har købt den:)

  SvarSlet
 2. Iiih, hvor er du altså sød Muffin :)
  Jeg er lige ved at dø af spænding og misundelse og overfalder han nok for at se hvad han har i hænderne inden han kommer indenfor døren, he he :)

  Det lyder spændende med den fine ting. - Jeg kender godt følelsen, hvor man bliver nød til at gå tilbage og købe. Fortæl, fortæl, hvad er det ? :)

  SvarSlet
 3. Haha, stakkels Thomas:)

  Det er et hvidt overskab med glaslåger i rigtig fin stand. Til at hænge fx over en skænk of i sån et lidt gammeldags stil..
  har desværre ingen billeder før det kommer i starten af næste uge.. Det koster 275 kr og det synes jeg vel egentligt er en ret god pris ikke?
  Jeg ved så slet ikke om det er for stort til køkkenet, måtte bar have det:)

  SvarSlet
 4. Hmm.. Det lyder som en god pris, selvfølgelig afhængig af størrelsen :) Jeg glæder mig til at se det oppe på væggen. Jeg har også altid haft noget med små skabe ;)

  Thomas er lige kommet hjem med en høst.. Der kommer billeder :)
  Knus

  SvarSlet