søndag den 2. august 2009

Familiehygge...

Planerne med mine forældre igår aftes blev ændret lidt, da de i stedet for at lave mad inviterede mig med på den nye cafe Vivaldi, som har åbnet endnu en cafe i Karrebæksminde ud til stranden. Det var skøn mad. Da vi kom hjem igår aftes, så jeg nogle fine bogmærker min mor havde lavet ud af tørrede blomster og planter fra haven og skoven og vi besluttede os for at tage ned til skoven og samle lidt, så jeg også kunne komme igang med mine egne bogmærker. Både min mor, far og jeg elsker blomster.. Det er så hyggeligt.
Vores skov-fund blev lagt i pres i nogle gamle bøger - og så er det ellers bare at vente, til de er tørre nok, til at blive lamineret! :)
Naturens egne blomster er bare nogle af de aller smukkeste, synes jeg... Så jeg plukkede en lille buket Timian med hjem til stuen...

Her kan i se de fine bogmærker min mor har lavet... Hun har lagt nogle stykker på min fars blomstervogn, som folk kan købe for en 10'er. De er meget populære :)

3 kommentarer:

 1. det er sq da nogle ualmindeligt fine bogmærker!

  SvarSlet
 2. Hvor er de altså yndige, sikke en god ide din mor har fået!

  SvarSlet
 3. Pernille & MissMuffin:
  Ja, jeg synes også de er rigtig fine. Mine forældre har foræret mig en lamineringsmaskine, så jeg kan lave mine egne.. Glæder mig til mine pressede blomster er tørre :)

  SvarSlet