lørdag den 29. august 2009

Ugler i mosen...

Eller rettere ugler i stuen... - Og de har været en dejlig trøst, nu hvor jeg har været lænket til sofaen de sidste tre dage. De to blomstrede ugler var en gave Thomas og jeg forærede os selv i Århus. De er fra House Doctor og var simpelthen ikke til at stå for - 149 kr i en designbutik. Pudebetrækket er ligeledes købt i Århus - 29.95 kr i en Søstrene Grene butik.
Jeg er vild med ugler og glæder mig over, at de nu er kommet på mode :)
Jeg har set et sødt uglepude-mønster i et af mine BoligLiv blade, jeg skal have afprøvet en dag. Men skal først have fundet nogle fine stofrester. Jeg føler mig lidt mere frisk idag. Håber det er tegn på, at jeg er frisk nok til at komme udenfor imorgen. - Jeg trænger!

Ha en dejlig lørdag aften!

4 kommentarer:

 1. Søde Mette, det gør mig trist at høre at du er meget syg...Jeg håber at du snart er ovenpå igen :-)
  Vi har lige været en tur forbi jeres nye hjem, frække som vi er kunne vi ikke dy os for at kikke ind gennem vinduerne, og det ser jo vældig dejligt ud altsammen..
  Naturen er smuk og dyrelivet er frodigt, jeg ønsker jer begge held og lykke :-)

  SvarSlet
 2. Ja.. vi er vist ved at blive bidt af en gal ugle.. Jeg har malet nogle på sten til at ligge i haven.. Måske en ide til jeres nye hus..

  SvarSlet
 3. Ih, hvor er de små ugler altså søde..
  Jeg synes også at ugler er skønne fugle.
  Jeg har se levende ugler mange gange før, men Kristian havde aldrig før forleden, da vi var ude at køre på bøh-landet. Jeg spottede en i et træ og lykken ville ingen enden tage, for så havde Kristian set sin første ugle..

  SvarSlet
 4. MrsCakeaholic:
  Hej søde Irene, jeg er heldigvis ved at være ovenpå igen :) Det gør ikke noget at i har smugkigget. Jeg glæder mig til jeg kan invitere jer indenfor. Ja selvom der ikke er meget have her, så er der en skøn natur. En kæmpehave, kan vi få næste gang ;)

  MetteLykke:
  Jeg kan godt huske dine søde uglesten.. Helt klart noget jeg skal prøve, når jeg får en have at ligge dem i :)

  MIssMuffin:
  Sød historie med Kristian. Ugler er simpelthen noget af det sødeste :)Og synes egentlig ikke det var så dyrt for de to ugler fra House Doctor.

  Knus fra MetteSofie

  SvarSlet