onsdag den 2. september 2009

Hindbær smuldrekage

Jeg fik lavet min nemme smuldredejskage med hindbær, men synes ikke jeg er tilfreds med smuldredejen. Der er noget galt med konsistensen synes jeg. Jeg har prøvet flere forskellige blandingsforhold til den nemme dej, som jeg har fundet på nettet, men den er ikke rigtig god endnu. Er der nogen af jer, der har et rigtig godt blandingsforhold til smuldredej?

Denne var en dej af 250 g mel, 75 g sukker og 75 g smør, blandet sammen og lagt i bunden og foroven, med en pose frosne hindbær drysset med sukker og vanillesukker imellem.

5 kommentarer:

  1. Den ser nu ellers god ud:)
    Herhjemme bager jeg kun hvis jeg skal hjem til familien, for Kristian gider ikke rigtig kage og så må jeg jo spise det hele selv:)

    SvarSlet
  2. Prøv med mere af det syndige smør.. Og måske malet mandler.. Det gør sprød og lækker..

    SvarSlet
  3. Den ser godt nok lækker ud!
    Når jeg laver smuldredej, synes jeg der er "for meget der alder af" - hvis du forstår hvad jeg mener. Men smagen er helt fortræffelig!

    Når jeg f.eks. laver rabarberkage med smuldredej bruger jeg:
    500 g mel
    150 g smør
    150 g sukker.

    SvarSlet
  4. Tusind tak for jeres gode råd :)
    Jeg håber jeg har bedre held næste gang, selvom den nu smagte okay alligevel ;)
    Knus MetteSofie

    SvarSlet
  5. Jeg bruger havregryn i stedet for mel, og så brun farin i stedet for sukker. Det plejer nu at være ret vellykket. Bruger ikke rigtig vægt så kender ikke helt blandingsforhold. men prøv dig frem.

    SvarSlet