lørdag den 17. oktober 2009

Afslappet lørdag...

Min lørdag startede hos zoneterapeuten i en charmerende lejlighed nede i byen. Vi startede med en god snak om migrænen, medicin, madvaner, tanker, sanser og gode råd og ideer. Zoneterapeuten er også uddannet sundhedscoach, så det var rigtig spændende at høre hende tale, mens hun samlede oplysninger ind. Derefter lagde jeg mig på en briks i ca en times tid til det dejligste afstressende musik og mærkede spændt efter reaktioner. Jeg må sige at jeg er blevet meget overrasket over den form for terapi... Hun kunne nede på mine fødder mærke om jeg havde spændinger op af ryggen osv, og når hun trykkede på bestemte steder, så kunne jeg selv mærke hvor langt op i kroppen det havde en effekt.... Hun fortalte en masse ting, som jeg ikke anede et par fødder kunne afsløre. Meget spændende.
Jeg kom med hovedpine og gik derfra med et lettere hoved og en dejlig afslappet fornemmelse i hele kroppen. - Jeg er virkelig spændt på om det her virker på sigt. Vi har planlagt, at jeg skal komme en gang om ugen her i starten og se om jeg mærker en effekt af behandlingerne, og derefter nøjes med en gang om måneden. Jeg er også blevet lidt nysgerrig efter at prøve en Lava Hot-stone-massage.. - endnu en ting denne kvinde kan. Det er jeg meget spændt på, når den tid kommer!

Vi skal bare nyde weekenden herhjemme og har købt ind til både i aften og imorgen. Det er blevet hundekoldt udenfor, så vi gemmer os på sofanen med en dejlig kop kaffe-latte og en marzipan stollen.. - Julekagen som endelig er kommet frem på hylderne i supermarkederne igen. Jeg tror jeg vil prøve at finde en opskrift og prøve at lave den selv en dag :)

Ha en dejlig lørdag derude!

3 kommentarer:

 1. Jeg har kun hørt godt om zoneterapi, så jeg håber for dig det virker på sigt :)

  God weekend!

  SvarSlet
 2. Hej, jeg har brug zoneterapi i rigtig mange år. Som led i min "overlevelse" med bækkenløsning efter barn nr. 2 fik jeg denne behandling 1 gang om ugen. I starten kom hun til mig, efter et år kunne jeg selv komme afsted uden at være helt ødelagt. I dag bruger jeg det til alt muligt, men mest af alt afspænding.

  Hotstone massage kan jeg også varmt anbefale. Her prøvet 3 gange i et kurbad og det er himmelsk. Har nu selv købt lavasten og skal derfor have en massagebriks også :-)

  God weekend.

  SvarSlet
 3. Trine: Tak for det, jeg håber virkelig også at det hjælper. Jeg er i hvertfald positiv overfor det indtil videre :)

  Fru E: Er glad for at høre at zoneterapien hjalp dig så godt. Jeg håber på at det løser mit problem på samme måde, og ja så er det da også bare en dejlig afslappende oplevelse man bør unde sig selv indimellem fremover, uanset nødvendigheden. Jeg tror nemlig, at det vil løsne op for nogle af de spændinger man kan gå og ha i nak og ryg i hverdagen også :)
  Lyder godt med din erfaring omkring hotstone massagen, så kan jeg jo kun glæde mig :)

  Knus MetteSofie

  SvarSlet