onsdag den 21. oktober 2009

"Yoy make me smile-award"


Jeg har været så heldig, at jeg er blevet tildelt en fin "You make me smile-award" af Trine. Det er jeg meget beæret over og det fik mig selvfølgelig til at smile :) Jeg ville selvfølgelig gerne sende awarden videre til flere af de personer, som jeg plejer at læse med hos, og som MissMuffin skriver, så har man jo sine favoritter her på bloggen! Men mange har allerede fået tildelt den fine award og det glæder mig selvfølgelig rigtig meget! Men der er alligevel et par stykker mere som står mig nært, og som jeg følger på godt og ondt. Jeg håber de vil tage godt imod min award og måske sende den videre og få deres yndlingsbloggere til at smile :)

Reglerne er lidt sjove, da man udover at nominere de bloggere som får en til at smile, også skal indsætte en sang, som får en til at smile.

-Indsæt en sang der gør dig glad.
-Send videre til så mange du lyster, ingen grænser!
-Fortæl en ting eller to om hver blog du tagger, noget der vil få dem til at smile, får dig til at smile osv..

Mit sangvalg bliver "Im yours" med Jason Mraz, og det gør den fordi den får mig til at smile og danse og synge med, uanset hvor jeg står eller hvem jeg er iblandt... Super melodi, dejlig tekst og lidt a´la reggae, som er en genre der altid bringer et smil frem på mine læber :)


Mrs.Cakeaholic fortjener en award - Det er altid spændende at læse om Irenes hverdag fortalt med fine billeder, hendes tanker - som ofte giver stof til eftertanke, og hendes helt fantastiske kager eller mad som inspirerer lækkersultne sjæle :)

TinaKristineHolmstrand fortjener også en award - Hun deler sit liv og sine oplevelser på godt og ondt med os alle, og får os også til at tænke over livet. Livsbekræftende og glædelige billeder giver mig ofte et smil på læben :)

Håber i læser med og glæder jeres favoritter med en award! ;)

1 kommentar:

  1. Tusind, Tusind Tak søde Mette, den er jeg virkelig glad for..

    SvarSlet