onsdag den 17. juni 2009

Fejret og begavet

Min far hentede mig ude på skolen efter eksamen idag, og jeg tog med hjem så jeg også kunne fortælle min mor om formiddagens bedrifter over en dejlig kop kaffe. Pludselig stod min far i døren derhjemme med denne yndige buket blomster og en gave fra mine forældre. Gaven var et par Margurit øreringe fra Georg Jensen, som jeg har ønsket mig meget længe. Det var en dejlig gave, som jeg kan gemme for altid og mindes denne dag med, hvor jeg bestod min fagprøve. Tusind tak mor og far :)

Thomas og jeg fejrede min overståede eksamen med en tur på Cafe Vivaldi tidligt her til aften. Det er helt utrolig så meget mad man får på tallerkenerne derinde.. Man går aldrig sulten derfra, og man har overgået sig selv, hvis man formår at spise op. Derefter satte vi kurs ud over markerne og slog et smut ud forbi vores drømmested. Vi håber sådan at lejligheden snart kan blive solgt, så drømmen kan gå i opfyldelse. Det ville være så trist hvis stedet blev solgt for næsen af os - Vi er helt sikre på at det skal være det´begge to :)
Nu skal der hygges lidt på sofanen med slik, og så skal jeg tidligt i seng, for jeg har ikke lukket et øje i nat på grund af eksamen. Hvor er det rart det er overstået!

6 kommentarer:

 1. Mange gange tillykke!!

  /Jeanett
  http://jeanettd.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Tillykke med det flotte resultat af din eksamen.. Den buket har da de smukkeste farver, og øreringene er klassiske og fine..
  Dem kan du have glæde af i mange år, og mindes din store dag..
  Jeg håber jeres husdrømme bliver til virkelighed, meget snart..

  SvarSlet
 3. Hej Mettemus
  Stort tillykke herfra osse.. endelig færdig :0) og velkommen til de voksendes arbejdsverden på fuld tid..hi hi

  SvarSlet
 4. Miss Jeanett: Tusind tak for lykønskningen :)

  Mette Lykke: Mange tak, Mette Lykke. Jeg er lettet nu. Vi håber også det snart falder på plads med lejligheden, men man vil jo heller ikke tabe for mange hundrede tusind ved at sælge nu ;) Bukettens indhold har min søde far valgt :)

  Tina: Tusind tak, det er skønt :) Jeg har da hele tiden haft 37 timer om ugen, he he .. Men jeg skal til at have en rigtig menneskeløn nu, som jer andre ;)
  Knus

  SvarSlet
 5. Tllykke søde Mette, hvor blev jeg glad da du ringede og fortalte mig det...12 ..det er jo FANTASTISK..men du er jo også en dygtig pige:-)
  Godt du blev forkælet, det fortjener du også...
  Tillykke igen, knus Irene

  SvarSlet
 6. Tusind tak, søde Irene :) Knus

  SvarSlet