søndag den 14. juni 2009

Valmuer og gyldenkål...

- har præget denne dejlige weekend...
Lørdag tog vi turen til dejlige Møn - solskinsøen, som jeg kalder den. På Møn skinner solen stort set altid og det vrimler med små boder, som sælger jordbær, kartofler og andre hjemmeproducerede ting fra Møn-boernes haver. For ikke at tale om alle de strålende valmuer der pryder markerne overalt på denne tid. Denne gang stod turen ikke på loppemarkeder - den lyst blev stillet på vejen ned til Mønbroen. Denne lørdag stod den på natur og hygge i det fri. Vi besøgte Liselund slot... Et lille slot nær Møns Klint, omgivet af den smukkeste natur og en dejlig park til fri afbenyttelse, for dem der medbringer tæpper og picnicurve. Vi slog os ned på et tæppe med kaffe og kage i baggagen ned til en stor sø i parken, hvor vi kunne ligge og kigge på ænder.. Men inden vi fik set os om, så faldt vi begge omkuld på tæppet og sov en times tid i den bagende sol. Det ses i ansigtet idag :) Der blev også tid til en "Prinsesseburger" på Stege torv i den velkendte torvecafe "Frederik VII". Vi var propmætte da vi kørte derfra.


Lørdag aften stod på afslapning af den bedste slags med gamle danske film og dyner i sofanen. Hele 2 film nåede vi at se med den gode "Familien Gyldenkål", før vi opdagede at der var Rocky II i fjernsynet og faldt i søvn til den.

Idag har vi lavet "ingenting".. En kort køretur, en "Gyldenkål" film mere og så en eftermiddagslur i sofanen.. Dejlig afslappet søndag!
Jeg har flødekartofler og en steg af ungkvæg i ovnen og Thomas har fundet endnu en øl frem der skal prøvesmages i aften, bare for sjov - Det bliver en dejlig afslutning på weekenden :)

2 kommentarer:

 1. Lyder som en skøn weekend!
  Vi elsker også at tage på tur med madpakke, men efter vi har fået kolonihaven har vi været fuld optaget der:)

  Filmaftener med snoller og tosomhed er bar luksus, jeg plager også tit Kristian om sån en aften..

  SvarSlet
 2. Miss Muffin: Ja, det er rigtig skønt og tiltrængt indimellem.. Men tiden i en kolonihave er mindst ligeså værdifuld i mine øjne:)
  Det med filmaftenerne kommer rimelig ofte hos os, da vi ofte falder helt omkuld efter vores lange køreture og den friske luft. Du må bare sørge for at lokke ham med hans yndlingsslik og se om det hjælper ;)

  SvarSlet