søndag den 7. juni 2009

Hjemmeside søndag

Der bliver arbejdet hårdt idag.. Jeg har sat Thomas i sving på hjemmesiden, så vi snart kan få lagt alle vores ting ud til skue for alle "loppe" interesserede. Min bror har lavet siden til mig, men i et program som er ret avanceret, så det tager lidt tid at få diverse ændringer gennemført. Thomas prøver ihærdigt at lære det. - Hjemmesiden er vist gået hen og er blevet et fællesprojekt nu, he he
Det bliver rart når siden er klar.. Jeg har efterhånden ikke plads til flere ting hverken i lejligheden eller i kælderen mere, så jeg må i sving med at tage mål og billeder af det hele, hvis nogle skulle falde for de samme ting, som jeg selv gør.. Da jeg startede, regnede jeg ikke med at projektet ville være så omfattende, som det er blevet.. Men så længe det er en skøn hobby, så bruger jeg gerne weekendaftenerne foran computeren ;)

Der er købt ind til aftensmaden, så vi kan sidde og nørde den hele dagen indtil tærten skal bages. Middagen står på laks/spinattærte med bagte løg og urtedressing i aften - glæder mig!

3 kommentarer:

 1. Hej søde Mette.
  Din hjemmeside ser rigtig spændende ud, jeg glæder mig til at se den når den er helt færdig :-)
  Mange knus Irene

  SvarSlet
 2. Ih, glæder mig til at se din side! Jeg er stadig lidt forelsket i de blomstrede lamper, men der er jo bar ingen strøm i kolonihaven!

  SvarSlet
 3. Mrs Cakeaholic: Tusind tak søde Irene... Der er lige et stykke vej igen, før alle tingene er blevet fotograferet og målt op.. Men vi arbejder på det :)
  Knus

  MissMuffin: Tusind tak, fordi du også viser interesse for siden :) Der er ikke rigtig kommet ting på endnu.. Kun nogle prøvebilleder af nogle enkelte ting. Men håber det blir godt.
  Lamperne har jeg nok et stykke tid endnu, så sig bare til hvis du fortryder.. Kan godt se, at det kan være svært at skulle overtale manden til at have dem hængende hjemme i lejligheden, nu hvor der ikke er strøm i kolonihaven. Jeg er også selv dybt forelsket i dem.. Men har desværre også selv det samme problem, he he

  SvarSlet