mandag den 25. maj 2009

Jeg har en drøm...

- en drøm om et dejligt og smukt landsted med træer og marker omkring i idylliske omgivelser... Og hvor min drøm om at kunne handle med fine loppeting derhjemme engang imellem udover på hjemmesiden, kan gå i opfyldelse.. Et sted hvor børnene kan boltre sig i en dejlig stor grøn have og hvor man vågner om morgenen og kigger ud over smukke marker.. Jeg er så heldig at Thomas også altid har ønsket sig et gammelt charmerende landsted... Så er der ikke så meget at diskutere der!
Vi har egentlig ikke rigtig kigget seriøst efter noget og har egentlig heller ikke rigtig snakket om, at vi skulle flytte sammen endnu... Men tænk så.. Nu er stedet der pludselig til en overskuelig pris... Vores fælles drømmested 10 km fra Næstved centrum. Det er bare helt perfekt, og vi skal ud og se på det imorgen eftermiddag, når vi har været i banken. Jeg tør slet ikke håbe på noget endnu... Men jeg ville lyve, hvis jeg sagde at jeg ikke allerede havde møbleret huset og ordnet haven i mine drømme. Har helt sommerfugle i maven.. Den fornemmelse har vi begge to - Det kan blive vores hjem! Håber ikke vi bliver skuffede... En ting er helt sikker.. Jeg kommer ikke til at lukke et øje i nat af bar spænding :)

4 kommentarer:

 1. Det bliver spændende at høre om når i har været ude at se det! Jeg krydser fingre for at det bare er helt i orden :-)

  Storebror

  SvarSlet
 2. Jeg krydser alt hvad krydses kan:)
  Hvor er det da bare super fedt!
  Jeg har lidt den samme drøm, så jeg er da bar misundelig!

  SvarSlet
 3. Waw..Jeg håber også for jer at drømmen vil gå i opfyldelse....Held og lykke til jer to dejlige mennesker :-)

  SvarSlet
 4. Contact: Tak brormand, ja det bliver rigtig spændende.. Skal nok ringe, når vi kommer hjem og fortælle :)

  Miss Muffin: Tusind tak for det.. Jeg krydsede også fingre for jeres kolonihave.. Man følger jo godt med i hinandens drømme her på bloggen.. Og jeg må da indrømme, at misundelsen også har ramt mig med jeres skønne kolonihave :)

  Mrs Cakeaholic: Mange tak, søde Irene.. Held og lykke får vi brug for. Er simpelthen så spændt :)

  SvarSlet