lørdag den 2. maj 2009

Udsættelse

Det har været en underlig dag idag.. Vågnede tidligt imorges og følte mig klar i hovedet til den længe ventede København tur.. Men ingen af os kunne tage initiativ til at stå ud af sengen, og vores kroppe føltes som om, vi havde mistet alt hvad der hed kræfter... Inden vi nåede at se os om, så faldt vi atter i søvn og sov flere timer, inden vi vågnede og blev enige om at udsætte shoppingturen på ubestemt tid. Det føltes som om flere nætters manglende søvn skulle indhentes.
Men så fik vi lejlighed til at nærstudere Thomas nye bog "Sølvskeen", og jeg skal love for, at man kan få meget tid til at gå med den.
Opskrifterne vil bare ingen ende tage..Vi blev enige om, at vælge en opskrift fra den italienske madbibel, som vi skal spise her i aften.

Jeg sidder og skriver på min opgave, som gerne skal ligge færdig imorgen eftermiddag, mens Thomas hygger sig ude i køkkenet. Maden dufter fantastisk og min mave knurrer... Retten i aften hedder "Kylling Ratatouille". Nu må vi se hvor mange kokkehuer den hiver hjem, når først vi har smagt :)

2 kommentarer:

  1. Kan næsten mærke de skønne dufte det må udsende. Håber du kan få lavet noget på din opgave alligevel :-)

    SvarSlet
  2. Åh...det lyder så lækkert, jeg har bare fået en kedelig fryse pizza til aften :-(
    Håber det smagte godt...god søndag til jeg i morgen :-)

    SvarSlet