torsdag den 21. maj 2009

Team Tivoli


Så kom vores teamdag, hvor jeg skulle ud og hygge med mine nye kollegaer.. Det var bare super hyggeligt og vejret var helt perfekt til at rende rundt i Tivoli. Vi tog afsted fra kommunen efter arbejde igår og tog toget frem og tilbage til København sammen allesammen og var først hjemme 23.15 igår aftes... Dødtrætte efter at have prøvet forlystelser, snakket og pjattet hele dagen! Glæder mig allerede til næste teamtur.. Vi kommer alle super godt ud af det med hinanden, unge som ældre på kryds og tværs, det er bare dejligt når man har det sådan på sin arbejdsplads :)

Aftensmaden blev indtaget på Pirateriet... Et stort skib der er lavet om til restaurant, hvor tjenerne er klædt ud som sørøvere og kaptajner.. Jeg spiste en "Mytteri i kabyssen" som i kan se ovenover... En lækker burger med nogle pommesfrtites lignende kartofler, salat med syltede grøntsager og Chutney... Mm..

Idag står dagen på rengøring og tøjvask... Thomas spiller x-box med drengene idag i sin lejlighed, så når solen alligevel ikke skinner på altanen endnu, så vil jeg se at få styr på lejligheden. Håber der bliver tid til at male soveværelset en af disse fridage. Men kolonihaven skal også have en omgang maling inden den for alvor bliver taget i brug ... Så mon jeg når det hele denne weekend?

2 kommentarer:

  1. Det er altid super hyggeligt at se sine kollegaer i mere private omgivelser, og jeg tror det skaber grobund for et godt samarbejde.. Tivoli er jo altid skøn, med alle blomsterne og lysene..

    SvarSlet
  2. Kære Mette Lykke
    Det tror jeg du har helt ret i..
    Det var rigtig heldigt for mig, at jeg kunne nå at komme med på turen, så jeg kunne lære alle mine nye kollegaer at kende - og omvendt, selvfølelig;)

    SvarSlet