torsdag den 21. maj 2009

Regn på min rude...

Så kom regnen... Jeg har kunne fornemme at det var på vej hele eftermiddagen og ventede egentlig bare på at lyset udenfor skulle slukkes for en aften.. Men det gør nu ikke så meget, for jeg er alene hjemme og har tændt stearinlysene i stuen og kryber om lidt ned under mit tæppe til filmen "Gasolin". Eftermiddagen har stået på oprydning.. Vasketøjet må vente til imorgen, for nu er jeg træt og trænger til at ligge ned. Det er ligesom om energien slukkes, når lyset slukkes udenfor. Imorgen er jeg frisk og klar igen når solen står op på en blå himmel.
En dejlig Kristi Himmelfarts aften til jer alle!

3 kommentarer:

 1. Sikke dog et skønt farverigt tæppe du der har..Jeg tror sørme at du tog mig på ordet da jeg sagde til dig at der skulle farver i din lejlighed :-) Man bliver så glad med alle de farver,ikk ;-)

  SvarSlet
 2. Kære Irene..
  Jo, det er skønt med farver.. Sådan et tæppe her har jeg kigget efter meget længe, og fandt så endelig det her på et loppemarked for nylig.. Så jeg skyndte mig at vaske det og tog det i brug ;)

  SvarSlet
 3. Jeg så også Gasolin i går - man bliver helt nostalgisk. Jeg er ret misundelig på dit tæppe - jeg håber, at blive god til at hækle engang :-)

  SvarSlet