torsdag den 14. maj 2009

Sådan


Sådan så resultatet af vores hjemmefiskede havørred ud, efter lidt kærlig behandling i køkkenet. Det var simpelthen det fineste lækreste kød ligesom laks og det smagte helt fantastisk. Sådan en skal Thomas helt sikkert fiske efter igen en dag. Der er godt nok meget kød på siderne af sådan en 1 kilos havørred. Der blev endda lidt til overs til se sultne katte, der havde duftet fisken ;)

Thomas havde skåret forårsløg ud i tynde skiver, skåret citroner ud i små trekanter og krydret med persille, purløg, salt og peber i midten af fisken, så smagen kunne trække ind i kødet på fisken. Derefter blev der tilsat lidt hvidvin. Saucen var en ganske almindelig smørsauce tilsat persille og citron... passede perfekt til fisken. Resten af vinen delte vi til fisken. Det kan roligt anbefales :)

1 kommentar:

  1. Jeg tror at ham Thomas rigtig forkæler dig :-)
    Mad kan han også lave, og dejligt at høre at i sådan hygger jer:-)
    PS. Mette, vi må lave en sukker "blomster" aften snart:-)

    SvarSlet