tirsdag den 4. august 2009

Fyldt kylling med "grøn" kartoffelsalat


Her til aften skulle vi finde på noget mættende, men på den lette måde, da vi har svært ved at spise for varm og tung mad her i sommervarmen. Jeg fandt hurtigt på noget ud fra de ting vi havde i køkkenet og det endte så sådan her.
En "grøn" kartoffelsalat bestående af kogte udskårede og afkølede kartofler, grønne bælgærter, frisk persille, groft hakkede mandler, et halvt fed hvidløg og lidt citronsaft. En dejlig frisk salat.
Hertil fyldte vi nogle kyllingefileter ...


Der blev skåret en rille i de 3 kyllingefileter og fyldte dem op med lidt presset hvidløg, frisk persille, finthakkede mandler, mozzarella og krydret med salt og peber.
Kyllingefileterne blev penslet med olie og sat i ovnen ved 175 grader i ca. 45 min.
Det vigtiste er at kyllingen får lidt farve, og at osten samtidig ikke er smeltet helt :)

Det smagte helt vildt godt.. Og mandlerne gav kyllingen en lækker sprødhed.

1 kommentar: