søndag den 5. juli 2009

Flytter hjem..

I aften er det slut med at passe hus og katte for mine forældre, og vi kan atter finde tilbage til vores lejlighed på 2. sal.. Det bliver svært at undvære "de blåøjede" og mine forældres skønne have, men jeg er nu glad for at mine forældre vender hjem fra ferie igen. De er altid savnet når de tager væk og der er altid stor gensynsglæde når vi ses igen - Jeg glæder mig! De har været afsted med Mrs.Cakeaholic og hendes mand, så det betyder også at søde Irene er tilbage på bloggen inden længe :)

Huset er gjort rent, sengen er redt og der er friske blomster på bordene, så nu kan vi snart tage afsted til Ringsted Station for at hente dem - Tror misserne bliver ligeså glade for at se dem, som jeg gør :)

2 kommentarer:

 1. Ja selvfølgelig er det da rart at de kommer hjem alle sammen. Vi må håbe, at det var en fantastisk ferie i Italiens land.
  Og så kan vi jo se frem til en masse dejlige billeder :-)
  Knus
  Janne

  SvarSlet
 2. Ah, det kender jeg godt :-)
  Vi passer også kat og hus lige nu for mine svigerforældre, og da vi også bor i lejlighed til daglig, er det rart at have adgang til en større have (og kat! Det må man nemlig ikke have der, hvor vi bor... suk...)

  Håber at de har haft en god tur! Fortsat god aften :-)

  SvarSlet