onsdag den 29. juli 2009

Fyraftenstur


Thomas kom og hentede mig fra arbejde og så satte vi ellers kur mod Susåen som ligger i skønne omgivelser bag ved kommunen. Der er små hyggelige broer over åen, som fører ind til den dejligste grønne skov, som man kan følge mange kilometer derudaf.. Åen er fyldt med ænder og åkander på denne her tid af året og det vrimler med sommerfugle i skoven. Der er kanoudlejling inde i skoven, så indimellem kommer der en kano glidende på åen forbi en... Der er bare sådan en skøn stemning. Hvis man følger de små stier langs med åen, så kan man gå helt ud til det skønne herlufholm (den gamle kostskole) og følge en anden sti tilbage til byen.... Inden vi så os om havde vi pludselig gået de 4,5 kilometer. Det er en dejlig form for motion at gå en dejlig tur i skoven... Og så får man rigtig snakket og stoppet op ved de smukke ting man møder og nyder sammen på turen. Rigtig kvalitetstid, som man burde have meget mere af.
Som i kan se, lykkedes det os at komme rigtig tæt på sommerfuglene et par gange. Jeg synes de er så fascinerende med deres smukke farver.


Vi fik handlet ind på vejen hjem og skal bage amerikanske cookies om lidt. Aftensmaden fik vi heldigvis klaret igår, da vi havde fået lavet en alt for stor portion mad. Det er så dejlig nemt, når man kan spise "rester" engang imellem :)

4 kommentarer:

 1. Rester er det det bedste mad. Det smager næsten også altid bedre dagen efter, når saften rigtig er trængt ind :-)

  SvarSlet
 2. Sikke smukke billeder!
  Jeg er vild med sommerfugle, men synes desværre ikke jeg har set så mange i år. Næste år skal der plantes masser af blomster i kolonihaven med håb om de så kan lokkes til..

  SvarSlet
 3. Jeg nyder at læse dine små beretninger fra jeres dejlige ture ud i det danske land, og så glæder det mig af hele mit hjerte at du er så lykkelig.
  Knus Irene

  SvarSlet
 4. Petesey:
  Det er nemlig rigtig storebror.. Mad er ofte bedre dagen efter.. Jeg elsker at spise rester efter påske - og julefrokoster dagen efter ;)

  MissMuffin:
  Jeg synes også at sommerfugle er noget af det smukkeste, der hører en sommer til. Mon ikke de kan lokkes til din sommerfuglebusk, som du snakkede om tidligere på sommeren?! :)

  Mrs.Cakeaholic:
  Tak skal du have, Irene.. Vi har det rigtig godt.. Er da glad for at det skinner igennem på den måde på bloggen :) Jeg glæder mig skam også af hele mit hjerte, når jeg hører om jeres hyggeture - med og uden mine forældre ;)
  Knus

  SvarSlet