fredag den 31. juli 2009

Udlært!

Så kom dagen, hvor jeg ikke længere skal kaldes "Mette elev" - men Mette fra Team Bolig :) En lidt brat opvågning, da dagen pludselig var der i morges, og min uddannelse jo faktisk er helt definitivt slut... Efter jeg havde overstået eksamen tidligere på sommeren, havde denne dag bare været en dato som skulle nåes, ikke noget vildt, ikke noget særligt... - Men så imorges, føltes det alligevel stort! Jeg var jo færdigudlært efter 2 års vekslen mellem arbejde og skole sammen med de 6 andre elever fra min årgang. En utrolig dejlig dag, og på samme måde lidt vemodig, da 2 af de andre færdigudlærte piger nu skilles fra os andre og prøver lykken i henholdsvis København og Århus.
Mine kollegaer havde i hvertfald ikke glemt dagen.. De havde pyntet op med flag og blomster og modtog mig med en hjemmelavet "tillykke-sang" :) Under morgenmaden som jeg havde medbragt i dagens anledning, fik jeg pakken herunder med nogle søde fyrfadsstager, husløg, hjerte te og en lille champagne, som mig og Thomas kunne fejre dagen med i aften. Jeg har bare nogle helt fantastiske kollegaer. Senere på morgenen blev jeg kaldt ind til min chef og driftchefen... Et øjeblik blev jeg lidt nervøs for, om jeg mon skulle have lavet noget galt... - Men de ville såmænd også bare ønske tillykke med uddannelsen og overrakte mig den smukke buket ovenover her :)


Da klokken var 13.00 mødtes jeg med de andre "elever" til frokost på Vivaldi oppe i byen. Der blev rigtig sludret, hygget og taget afsked... Det var nu lidt trist, men er helt sikker på, at vi nok skal være gode til at samles alle 7 engang imellem i fremtiden. Vi har jo trods alt nået at knytte nogle bånd igennem elevtiden og har en masse fælles gode oplevelser i rygsækken.

Det har været en rigtig festlig og dejlig dag - En perfekt afslutning inden mine 14 dages ferie...
Jeg er ferieklar og håber at det skønne vejr holder et par uger endnu.
Et kapitel er idag blevet afsluttet, og om nogle uger begynder et nyt - Jeg glæder mig :)

3 kommentarer:

  1. Endnu engang tillykke skat, far og jeg er så stolte af dig og glade på dine vegne. Vi føler virkelig du er kommet på den helt "rigtige hylde" og hvor er det skønt med sådan nogle kolleger:-)knus fra mor

    SvarSlet
  2. Tillykke med det! Godt at de kunne forkæle dig lidt :-)

    SvarSlet
  3. Tillykke Mettemus godt du fandt dit niche :0) og super at du nu kan starte ferien på sådan en super måde..

    SvarSlet