torsdag den 30. juli 2009

Veninde visit

Det bliver en lang torsdag på kommunen idag, men jeg har heldigvis noget at se frem til, når jeg har fri. Jeg skal besøge min gamle veninde Louise i hendes nye lejlighed og hun laver mad til os, da jeg først har fri kl. 18.00 - dejligt!
Jeg har kendt Louise siden jeg var helt lille og startede i skole. Vi flyttede ind ved siden af hende og hendes familie, og der gik ikke mange timer, før jeg havde været inde og ringe på hos dem, for at høre om der var nogen der kunne lege... Fra den dag af hang vi sammen både dag og nat i mange år, indtil vi pludselig gled lidt fra hinanden. Vi har haft prøvet at opretholde forholdet i perioder efter vi er blevet ældre, men det er faktisk først nu hvor der er faldet lidt ro på i vores liv, at det for alvor er lykkedes at genoptage det gamle helt. Men det gør bare at der er en masse at snakke om fra tiden før og imellem.
Jeg glæder mig :)

3 kommentarer:

  1. Hvor er det hyggeligt at i er begyndt at ses igen:-) Du må hilse mange gange og ha en rigtig hyggelig aften.kh.mor

    SvarSlet
  2. Hyggeligt at du ser Luls igen. I kan jo snakke i timevis om alle de Barbie dukker i havdeo og hvor meget de fyldte når i stillede dem alle til parade.

    SvarSlet
  3. Sådan nogle venskaber er guld værd..

    SvarSlet