lørdag den 25. juli 2009

Vores dag

Thomas og jeg har halvårsdag idag, og den skal vi fejre i Malmø. Planerne er, at vi skal shoppe inde i byen, spise sushi-buffet og finde nogle svenske loppis udenfor byen. Jeg glæder mig!
Det føles som om vi har været sammen meget længere tid, fordi vi har kendt hinanden de sidste 5 år... Thomas har jo altid været en ven af familien igennem min storebror. Jeg nyder hver og en dag sammen med ham og glæder mig til uendelig mange flere månedsdage med ham :)

Håber i får en dejlig lørdag allesammen!

5 kommentarer:

 1. Tillykke med dagen:)
  Kender godt følelsen. Jeg har kendt Kristian i 5 år og vi har været kærester i 2 år nu(og 1 år da vi lærte hinanden at kende)..

  Håber i får en rigtig skøn tur sammen:)

  SvarSlet
 2. Tillykke tillykke med dagen ;0) og god tur til sverige.

  SvarSlet
 3. Jeg ønsker jer en dejlig dag..
  Tak for link, det er jo en hel skatkiste af skønne stoffer.

  SvarSlet
 4. Tillykke til jer begge to med dagen, hvor er det skønt at høre at i har det så skønt.... Jeg ønsker jer mange mærkedage i fremtiden, jeres drømme landsted og en masse søde små "mette'r og thomas'er". Knus Irene

  SvarSlet
 5. Tusind tak allesammen - Hvor er det sødt af jer! :)
  Vi har haft en skøn dag i Malmø og har rigtig fået brugt penge... Jeg glæder mig allerede til vores 1 års dag, he he ...

  Irene:
  Jeg er sikker på at vi nok skal få både en "Mette" og en "Thomas" en skønne dag, vores drømmested skal bare findes først, så basen er i orden, til der kommer små til verden ;)

  Mette Lykke:
  Selv tak.. Jeg synes også der er rigtig mange fine stoffer - En god side med hurtig betjening tilmed :)

  Knus MetteSofie

  SvarSlet