onsdag den 8. juli 2009

Sovetryne og chokoladekage..

Jeg kom ikke alt for godt fra start i morges, da jeg startede med at sove over mig, så jeg måtte flex'e den første time.. Jeg er udpræget b-menneske og kæmper hver morgen en kamp med vækkeuret som udsættes hele 3 gange.. Idag vandt jeg så kampen over uret og fik slukket helt.. Selvfølgelig ved en fejl. Da først jeg var mødt ind, gik dagen heldigvis stærkt.

- Jeg havde noget at se frem til, da jeg og en veninde fra arbejdet var inviteret på kage efter arbejde hos en anden veninde, som lige er gået fra på barsel. Som vi havde håbet, var det den berømte chokoladekage der ventede..
Der var også et børneværelse vi glædede os til at se.. Og hvor var det dog kært! Alt var klar, så nu ventes der bare på den lille.
Der blev hygget og snakket fødselsforberedelse til den helt store guldmedalje.. Det er altså så spændende, når der er små babyer på vej.. Jeg kan næsten ikke vente til det bliver min tur engang, selvom jeg nok må vente et par år endnu.
Moderen til den endnu ikke fødte lille dreng holder med Brøndby når der spilles kampe, mens faderen er stor FCK tilhænger som jeg selv... Det bliver spændende om den lille går i mors eller fars fodspor.. Det kan der nok komme meget sjov ud af - Fodbold skal han nok komme til at spille i hvertfald :)2 kommentarer:

  1. Uuuhmn... jeg får helt lyst til chokoladekage nu!

    Hvor må det være træls at være B menneske. Jeg er hysterisk A menneske - men er gift med et B menneske... det kan også være hårdt, kan du tro - godt at du kan flexe :-)

    SvarSlet
  2. Jeg kan sagtens forestille mig det.. - Herhjemme er vi heldigvis begge b-mennesker ;)
    Jeg plejer ikke at benytte mig af min flex, men når uheldet er ude, er det et held at det er tilladt i begrænsede mængder :)

    SvarSlet