søndag den 12. juli 2009

Frisk luft..

Hvor har det været en dejlig dag idag.. Efter at have ligget under dynen de sidste par dage, kom jeg ud og fik lidt frisk luft her i formiddag. Turen gik forbi et par loppemarkeder, men uden det store loppeheld. Mine forældre havde min nevø Daniel på besøg hele dagen, så vi slog lige et smut forbi dem til frokost og kaffe... Det var super hyggeligt og lige hvad jeg trængte til idag.

Min far har nu fundet den gamle bananvogn frem og er gået igang med årets buketter.. Det er meget populært i nabolaget, når min far binder havebuketter for en 20'er. Folk er så ivrige efter buketter, så de kommer ind og ringer på tidligt om morgenen, for at få buketter, hvis ikke han har været tidligt nok ude og stille dem frem på vejen. Det er ret skægt... Men jeg selv er også vild med dem.. Specielt farverne i buketterne.. Ingen blander farverne, som min kære far :)
Ideen med buketterne kom simpelthen, fordi min far og mor har så mange blomster i haven, så de ikke selv når at få glæde af dem alle.. Og vognen fik min far af min bror og jeg i 50 års fødselsdagsgave. Jeg passer boden, mens mine forældre er ude og rejse om sommeren. Det er en større opgave, da der både skal bindes buketter til at stille ud om morgenen og om eftermiddagen, når jeg kommer fra arbejde.. De går som varmt brød!

Jeg håber i alle har haft en dejlig søndag, og har fået ladt op til en ny frisk ugestart imorgen tidlig! :)

3 kommentarer:

 1. Du har så ret, ingen binder så fine og farveglade buketter som din far, jeg fik en den anden dag, og den står så fint på mit spisebord :-)
  Godt du er blevet frisk igen.
  Knus Irene

  SvarSlet
 2. Kære Irene.. Tak for din besked på bloggen igår... Det er den slags der får en til at tænke i bedringstanker :)
  Jeg fik også en smuk buket med hjem idag.. De holder utrolig godt, hvis man husker at give dem lidt vand indimellem ;)

  SvarSlet
 3. Hvor er de fine!
  Sån en buket til en lille pris ville nok ha fået mig til at købe mere end en:)
  Da jeg var lille, boede der en speciel gammel dame nede i en af sommerhusene. Hun bandt også de fineste buketter og folk kom langvejsfra for at købe dem- og så håbede man altid på at man ikke mødte hende:)

  SvarSlet