lørdag den 11. juli 2009

Min tilbagevendende fjende

Der har været lidt stille på bloggen de sidste par dage.. Jeg måtte desværre endnu en gang overgive mig til min evige tilbagevendende fjende - migrænen...
Jeg kan ligge i flere dage med dunkende hovedpine i en tilstand hvor intet er i stand til at slå det ned, og bare vente på at migrænen for alvor slår til. Jeg hader det... Jeg hader allermest den hjælpeløse situation jeg kommer i, hvor jeg dårligt kan gå ud for mig selv... Den tilstand hvor man er nød til at finde sig i, at man bliver hjulpet og vartet op, uden selv at kunne gøre gengæld eller hjælpe til. Så kommer min dårlige samvittighed! Der er bare intet andet at gøre, end at barikadere sig og vente til det værste er overstået, så man langsomt kan prøve at komme op at stå igen. Thomas hyggede ellers rigtig om mig på sofanen igår... Han hentede mit yndlingsslik og satte Rocky Balboa filmen på..
Jeg elsker Rocky filmene og især denne sidste nye. Jeg er helt vild med hans væsen og måden han taler på.. Man kan kun holde af ham! Men slikket gjorde ikke ligefrem hovedpinen bedre og jeg halvsov til filmen desværre.

Jeg håber, at jeg vågner frisk og udhvilet imorgen tidlig, så jeg idet mindste kan få lidt ud af min søndag! - Og så må Rocky på igen en dag, hvor den kan have min fulde opmærksomhed!

1 kommentar:

  1. Åhhh..hvor er jeg ked af at høre at du har det rigtig skidt...
    Jeg håber at du vil vågne søndag morgen, frisk og frejdig og uden migræne...
    Mange knus og tanker fra Irene

    SvarSlet