mandag den 27. april 2009

En blandet pose...

- bolcher var det ikke... Men en weekend fuld af blandede oplevelser...

Weekenden er gået stærkt... Jeg tillod mig at holde "fri" fra fagprøven, når vejret var så godt i weeknenden... Det resulterede i en masse forskellige udflugtsmål og besøg.
Lørdag stod på en dejlig lang køretur udover de små landsbyer, som endte i Korsør.. Her holdt vi frokostpause ved en dejlig sø, omgivet af den smukkeste bakkede skov.
Derefter tog vi på visit hos Thomas mor i hendes spændende hus i ægte 70ér stil... Det var bare alletiders... Hele dagen blev brugt til at finde sjove gamle ting og møbler frem fra gemmerne både indenfor og i udhusene. - ting helt tilbage fra Thomas farfar var ung.
Thomas mor har haft en boghandel i mange mange år, og har selvfølgelig selv stuen fuld af bøger. Gamle sjove bøger fra 60érne og 70érne.. Så vi fik aftenen til at gå med at kigge på alle de sjove gamle bøger, til vi til sidst måtte løsrive os og finde Næstved igen.

Vi fik hver et par stykker med hjem.. Jeg, en gammel strikkebog fra 70érne med nogle skønne strikkeopskrifter og en sjov gammel bog fra 60érne med forslag til ting man kan lave selv, brugsanvisninger til hvordan man syer sine egne puder, laver lampeskærme, laver ting til børnene, dekorationer på ting, samt en masse sjove husråd og skønne billeder i retrostil :)


Weekenden sluttede med en lækker rabarberkage hos mor og far, med rabarber fra haven og en lækker smuldrerdej på toppen - og en fisketur søndag aften. Der var desværre heller ikke fangst denne gang.. Men jeg havde fundet et dejligt sted på bredden med græs på et stykke klit jeg kravlede op og lå på og solede mig på¨til solen gik ned.
Mandagen idag startede ambitiøst.. Med læsning og skriverier fra morgenstunden og så en tur ned på kommunen til mine søde kollegaer... Og efter en frokost hos mor og far i eftermiddag, var det ligesom om at jeg ikke kunne finde gejsten frem til at skrive igen her til aften. Som jeg vist før har nævnt, så arbejder jeg bedst under pres. Og det bliver vist også nødvendigt sidst på denne nye friske uge :)

1 kommentar:

  1. Dejligt at du sådan har hygget dig :-)
    Nu ses vi snart søde Mette, og jeg glæder mig.

    SvarSlet