lørdag den 11. april 2009

Rene klæder

Ja, nu kan vasketøjet ikke vente længere.. I det her dejlige vejr, er jeg rigtig god til at få udskudt den slags til fordel for alt muligt andet der foregår alle andre steder end indenfor. Men rent tøj, skal jeg jo have. Jeg bliver hentet af brormand lidt senere, som har budt på mad i aften, så må se at få styr på vasketøjet inden jeg bliver hentet igen.

Det blev en hyggelig formiddag sammen med brormand... Vi blev enige om at tage en tur op i byen sammen. Det er så hyggeligt om lørdagen, og så skulle der jo samles lidt ind til påskeæg ;)
Vi deler interessen for loppemarkeder, så vi smuttede lige forbi et par stykker på vej op til byen. Mine forældre har engang haft en antikvitetsforretning i byen som de overtog fra min morfar, hvor vi ofte var med som små, når de kørte til Israels plads om sommeren og havde en stand der... Så det der med loppefund og antikke gamle møbler startede tidligt. Antikviteter er i det hele taget en familie-svaghed. Min morbror er en af landets dygtigste antikvitetshandlere.. Så vi har det ikke fra fremmede ;)
Med tiden har jeg bare kastet min kærlighed på sjove retro og romantiske loppeting. Fik også lidt med hjem idag, he he

Sådan en "æblekage-skål" som jeg kalder det, har jeg manglet længe. Jeg gav kun 10 kr. for den. Min mor har altid brugt den slags gammeldags glasskåle, når hun har lavet æblekage... Så jeg har købt den til et bestemt formål. Nemlig til æblekage :)

Nu går der også et stykke tid, inden jeg skal "loppe" igen ;)

3 kommentarer:

 1. Det er dejlige loppefund du har gjort.. Spejlet er skønt, og du har helt ret den skål er en rigtig æblekage skål..

  SvarSlet
 2. Dejligt at høre at du hygger dig og nyder livet og ferien,og sikke et skønt spejl du der har fået købt, det kan jeg rigtig godt li'.
  Skålen er også rigtig sød, og man må sige at du er rigtig god til at få det for en fornuftig pris ;-)
  Skiltet, ovenover dit indlæg, hvor har du det fra? Det er smadder sødt ;-) God påske søde Mette og jeg håber vi snart ses :-)

  SvarSlet
 3. Hej Mette Lykke og Irene :)
  Jeg er også ret glad for spejlet, og priserne var super for engangs skyld.
  "Skiltet" over mit indlæg er slet ikke et skilt, he he... Det er faktisk et par linjer fra en kogebog jeg købte igår, som jeg har fotograferet.. Der stod sådan nogle sjove ting i :)
  God påske til jer begge ;)

  SvarSlet