søndag den 12. april 2009

Fisketur

Vi vågnede friske imorges og besluttede os for at tage på fisketur... Så vi skyndte os at smørre en madpakke og køre afsted. Vi kørte til Bisserup strand.. Et skønt område med klinter ned til stranden, så man kan ligge dejligt i læ. Det var simpelthen så varmt derude hele formiddagen, så jeg kunne ligge og sole mig på et tæppe på stranden mens Thomas stod i vandet med vaders og fiskede... Jeg havde selv taget mine prikkede gummistøvler på, men nøjedes dog men at soppe lidt i vandkanten.
Desværre var der ingen fisk der bed på idag, men vi har i hvertfald haft en hyggelig tur med madpakker i det fri og har fået en masse sol begge to. Farven kom rigtig frem her til aften, og jeg kan mærke det trækker lidt i kinderne. Næste gang må vi nok huske solcremen... Havde slet ikke forventet at den slags kunne være nødvendigt i april måned :)Det var bare kvalitetstid med udsigt til Thomas der hyggede sig i vandet, frisk luft, solens varme stråler og mine elskede "BoligLiv" blade...

2 kommentarer:

 1. Hej Mette...
  Dejligt som i hygger jer og nyder ferien,så er det desværre den sidste dag i morgen, så der skal rigtig hygges igennem ;-)
  Og gøres RENT :-(
  Knus Irene

  SvarSlet
 2. Forårs solen giver en pragtfuld kulør, og det går stærkt, det er bare så skønt at få farve i kinderne og fregner på næsen.
  Det ser idyllisk ud med den fisketur..
  Smil fra Mig.

  SvarSlet