tirsdag den 14. april 2009

Jeg har gjort det igen...- Ladet mig friste af ugens farverige tilbud...


Det er da også umådelig svært at lade være, når solen skinner og butikkerne bugner med alverdens ting i forårsfarver, og man bare længes efter at pynte altanen, spiseordet og køkkenet op med farver der bringer os nærmere den sommer vi alle venter på!
En af tingene kan dog forsvares... Den skønne flaske skyllemiddel. - Og den tages i brug med det samme, da det er vasketid. Motivationen steg en smule, ved købet i hvertfald! :)

Første arbejdsdag på mit nye job er nu overstået, og det er gået rigtig godt... Jeg ser virkelig frem til at arbejde sammen med alle mine nye kollegaer - de virker utrolig søde og friske. Jeg er allerede kommet med i torsdagskage-ordningen og er blevet præsenteret for en fælles Tivolitur i maj måned, så det skal nok blive godt :) Jeg bliver kørt ligeså stille ind i de nye områder disse 4 dage, og så vender jeg først tilbage efter de 2 ugers fagprøve-fri i Maj. Synes den fagprøve har sneget sig ind på mig, uden at jeg rigtig har bemærket det midt i ferie og påske osv. Nu er det pludselig nu.

4 kommentarer:

 1. Ja du elsker at shoppe igennem, men hvem gør ikke det ;-) Skønne farverige ting du der har fået købt dig, har du også fået noget farve til dine væge?

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare fine, de servietter - det ser ud til, at du også er en af dem, der glæder sig til sommer?

  SvarSlet
 3. Hej søde Irene :)
  Jeg har ikke fået noget farverigt på væggene endnu, men de lyserøde lys jeg fik af dig og mange andre faverige ting står og lyser op i lejligheden nu og gør mig glad hver dag, kan du tro :)

  Og ja... Jeg glæder mig rigtig meget til sommer. Når først man har fået en smagsprøve på solen og varmen, så vil jeg bare ha mere af det :)

  SvarSlet
 4. Jeg måtte også eje, den skyllemiddel. Jeg har en samler mani med skyllemiddel og vaskemidler i alle afskygninger..
  I min Netto havde de franske smukke flasker med rngøringsmiddel og skyllemiddel til 20 kr, de røg direkte i kurven.

  SvarSlet