søndag den 5. april 2009

Weekend-hygge

Aftenen igår stod på ren hygge og afslapning efter flyveturen hjem. Trætheden meldte sig hurtigt, så det blev en let og hurtig aftensmad.. Har lidt svært ved at slippe det "italienske" igen, så det blev til ciabatta-brød med olivenolie og hvidløg, pyntet med friske tomater, rødløg, mozzarella og basilikum. Helt perfekt hvis man mangler en hurtig forret en dag ;)

Det har været en rigtig hyggesøndag i familiens tegn idag...
Brormand og min svigerinde har holdt loppemarked hjemme i garagen idag, så svingede lige forbi til en kop kaffe og en gang leg med min dejlige nevø Daniel.. Og inden vi så os om, blev drengene helt spontant sendt afsted efter flæskesteg og alt hvad der hører til, til en fælles middag i aften.
Stegen er i ovnen og Daniel har været ude at lege i haven sammen med mor Tina idag... En af de aller første gange han prøver det, så jeg var klar med kameraet og fik taget nogle skønne billeder. Jeg havde ellers ikke regnet med at se solen idag, ikke så overskyet som det var i formiddags.


Drengene havde en overraskelse med hjem, som vi skal have til dessert senere.. - Jordbær med fløde, mmm... Imorgen står den så atter på arbejde fra kl. 8.00, til de sidste 3 dage inden påskeferien!


2 kommentarer:

  1. Uhm, man sidder da bare her og bliver helt sulten selvom man lige har kæmpet sig igennem en ordenlig omgang aftensmad:)

    SvarSlet
  2. Uhmmmm.....ja, her ville jeg også gerne ha spist med ;-) Jeg fik bare spagetti med tomat ketchup....Øvvvvv...
    Knus Irene

    SvarSlet