onsdag den 8. april 2009

Farvel fortid

- Goddag fremtid!
Jeg havde sidste dag i min afdeling idag.. Lidt trist at skulle sige farvel til alle mine søde kollegaer, men jeg fik noget ved på vejen fra dem alle, som vil minde mig om tiden sammen med dem altid :)

Dette fine billede har de siddet og lavet i fællesskab til mig. Utrolig sød tanke.. og en sjov ide med alle udklippene. Det skal helt sikkert have en plads på mit nye kontor efter påske :)


Dette fine armbånd fik jeg også med et meget fint kort til, som en af kollegaerne har lavet. Meget smukt. Armbåndet vil følge mig altid. Havde en armring som barn. Det sad på mig evig og altid, jeg tog det aldrig af - indtil den dag det måtte klippes af med en tang, fordi det var blevet for stramt. Dejligt med en ting som virkelig betyder noget og som holder evigt :)
Jeg har siddet i den dejligste duft fra hyacinter hele dagen. Pigerne var så søde at pynte op med påskeblomster på bordet. Jeg måtte simpelthen have et billede af det hele, så mobilbilleder, var bedre end ingen billeder.

Selvom det er trist, glæder jeg mig nu alligevel til at starte i det nye job med nye kollegaer. Det bliver spændende, men også lidt overvældende måske lige midt i fagprøve-perioden. Men jeg ser fremad og starter på en frisk.. Og så er der jo mulighed for at samle lidt ekstra energi i påskeferien nu.. Den starter da heldigvis med et dejlig lunt vejr!

1 kommentar:

  1. Der skal farver til, hvorfor ikke bare mixe dem alle og blive glad af at se på dem;-)
    Tak for en rigtig hyggelig snak, du er en skøn pige, og du har en kæmpe stor plads i mit hjerte.
    Knus Irene

    SvarSlet