torsdag den 30. april 2009

Dejlig formiddag

Formiddagen idag har stået på stille og rolig hygge og lidt selvforkælelse... Egentlig burde jeg bare ha sat mig ind foran computeren og fortsætte på min opgave, men jeg trængte simpelthen til en pause her i morges... Og da jeg fik en dejlig besked fra en der holder af mig, om at jeg skulle sørge for at pleje mig selv lidt idag, så tog jeg imod det gode råd.
Jeg friskede mine havrefras op med nogle dejlige jordbær, som ikke blev spist igår aftes og nød morgenmaden foran fjernsynet sammen med mit nye "Boligliv"... Dernæst et dejligt varmt bad, og nu er jeg på vej ned til moster som er kosmetolog, for at få plukket og farvet øjenbryn, så de passer til det mørke hår min svigerinde lavede på mig forleden aften :)

Irenes (Mrs Cakeaholic) søn har fødselsdag i aften, og vi er inviteret til fødselsdag klokken 18.00 til dejlig mad. Vist nok på raklette.. Det glæder jeg mig meget til. Det er altid så hyggeligt at besøge den lille familie og se alle Irenes smukke kreative påfund i hjemmet.. Det er så dejligt, når man har følelsen af, at man har en ekstra lille familie som man altid kan komme til. Jeg håber de alle 3 også har følelsen af, at det er gengældt i vores lille familie til hver en tid!

onsdag den 29. april 2009

Organiseret arbejdsrod

Ja, sådan ser det ud, når jeg arbejder bedst... Måske ser det rodet ud, men det er organiseret rod, og jeg ved lige præcis hvor jeg har hvad i mine bunker.
Det er nu en rar følelse, når man rejser sig kl. 16.00 fra det skrivebord man har siddet ved siden klokken 9.00 i morges, og opdager hvor fordybet man har været i sit arbejde. Det der så ikke er så rart, det er når man opdager, hvor dejlig varm luften er udenfor, og finder ud af at man er gået glip af en fantastisk forsommer dag! Øv... Havde jeg dog bare manglet lidt mælk til morgenmaden i morges, så jeg havde mærket solens blide stråler på mine bare arme.
Håber det bliver ligeså dejligt vejr imorgen - det er i hvertfald ikke noget der skal gå forbi min næse igen ;)

mandag den 27. april 2009

En blandet pose...

- bolcher var det ikke... Men en weekend fuld af blandede oplevelser...

Weekenden er gået stærkt... Jeg tillod mig at holde "fri" fra fagprøven, når vejret var så godt i weeknenden... Det resulterede i en masse forskellige udflugtsmål og besøg.
Lørdag stod på en dejlig lang køretur udover de små landsbyer, som endte i Korsør.. Her holdt vi frokostpause ved en dejlig sø, omgivet af den smukkeste bakkede skov.
Derefter tog vi på visit hos Thomas mor i hendes spændende hus i ægte 70ér stil... Det var bare alletiders... Hele dagen blev brugt til at finde sjove gamle ting og møbler frem fra gemmerne både indenfor og i udhusene. - ting helt tilbage fra Thomas farfar var ung.
Thomas mor har haft en boghandel i mange mange år, og har selvfølgelig selv stuen fuld af bøger. Gamle sjove bøger fra 60érne og 70érne.. Så vi fik aftenen til at gå med at kigge på alle de sjove gamle bøger, til vi til sidst måtte løsrive os og finde Næstved igen.

Vi fik hver et par stykker med hjem.. Jeg, en gammel strikkebog fra 70érne med nogle skønne strikkeopskrifter og en sjov gammel bog fra 60érne med forslag til ting man kan lave selv, brugsanvisninger til hvordan man syer sine egne puder, laver lampeskærme, laver ting til børnene, dekorationer på ting, samt en masse sjove husråd og skønne billeder i retrostil :)


Weekenden sluttede med en lækker rabarberkage hos mor og far, med rabarber fra haven og en lækker smuldrerdej på toppen - og en fisketur søndag aften. Der var desværre heller ikke fangst denne gang.. Men jeg havde fundet et dejligt sted på bredden med græs på et stykke klit jeg kravlede op og lå på og solede mig på¨til solen gik ned.
Mandagen idag startede ambitiøst.. Med læsning og skriverier fra morgenstunden og så en tur ned på kommunen til mine søde kollegaer... Og efter en frokost hos mor og far i eftermiddag, var det ligesom om at jeg ikke kunne finde gejsten frem til at skrive igen her til aften. Som jeg vist før har nævnt, så arbejder jeg bedst under pres. Og det bliver vist også nødvendigt sidst på denne nye friske uge :)

fredag den 24. april 2009

Inviteret på middag

Min mor og far skrev en sms og inviterede på middag i eftermiddags.. Og syg eller ej, så siger man selvfølgelig ikke nej til sin mors dejlige aftensmad. Så hele familien samledes hos mine forældre, hvor der blev tumlet på madrasser, grinet og hygget til klokken pludselig var mange. Jeg har ikke fået skrevet noget på opgaven idag.. Indimellem skal jeg bare tænke på noget andet, så det var et dejligt indslag med glasseret skinte, frikadeller og kartoffelsalat med en spændende grøn salat til hos mor og far. Mætte blev vi i hvertfald med efterfølgende is med jordbær og melon til dessert.
Nu håber jeg bare at jeg kan sove, selvom jeg har drukket et par kopper kaffe her til aften...
Glæder mig til at vågne op til en dejlig lang og solrig weekend imorgen :)
Sov godt allesammen!

torsdag den 23. april 2009

Et lille pusterum

Tiden flyver afsted, mens jeg ligger og sveder i mine dyner... "influenzaen" fortsætter bare, og energien er helt opbrugt allerede.. Men arbejdes skal der, og det lykkedes mig også at få mine 100 spørgeskemaer udfyldt af venlige borgere igår. Så er den del da overstået, og så er der snart kun skrive processen tilbage. Jeg måtte tage et lille pusterum idag, da jeg har været rigtig skidt idag, så jeg må ud med de sidste spørgeskemaer imorgen.. dog ikke ligeså mange!
Trængte til lidt luft i eftermiddags, så turen gik til karrebæk. Fik købt noget frisk fiskefars med hjem, så der kunne blive lavet lækre fiskefrikadeller. Mm.. Det hjalp lidt på humøret ;)


Fiskefrikadelle af fiskefars blandet med hakket persille, små kartofler og smørsauce med persille

tirsdag den 21. april 2009

Disciplintest

Jeg er i den grad kommet på en prøve, idet jeg sidder og skriver fagprøve i det dejligste forårsvejr hvor solen skinner, fuglene synger og byens butikker bugner med sommersko og kjoler, som jeg langt hellere ville bruge mine dagtimer på at lure af. Det er så urimelig nemt at blive distraheret..
Men nej! - Det går altså ikke. Igår var første dag, og jeg lagde desværre ud med en influenza lignende tilstand, hvilket har fortaget sig en smule til idag.. Men min hals og mine øre gør ondt og det har desværre betydet, at jeg endnu en dag måtte blive under dynen.
Det betyder til gengæld også, at der skal arbejdes ekstra hårdt, for at indhente den tid, som jeg så skal bruge på kommunen imorgen, når jeg langt om længe skal ud med mine spørgeskemaer. Håber borgerne tager pænt imod dem!
Lige nu ligger jeg og surmuler over, at der absolut intet er i mine skuffer eller skabe, som er til at gå til uden videre anstrengelser. Sulten har sneget sig ind på mig. - Det må betyde: ud af dynerne, på med joggingbukserne, kawasakiérne og afsted med øjne hængende ned af kinderne og morgenhår som aldrig er blevet lagt ned til morgen... Jeg trænger også til lidt luft.

mandag den 20. april 2009

De blåøjede

Jeg kan slet ikke få nok af den friske luft, når først solen skinner. Det bedste jeg ved er at ligge på solsengen på terrassen hos min mor og far, hvor solen står på hele dagen.. Og det er jeg bestemt ikke ene om!
Mine blåøjede "småbrødre" gør mig gladeligt selskab i solen... Det er virkelig skønt at se som de nyder at ligge og tage sol på fliserne, hvordan de gemmer sig for hinanden bag blomsterkrukkerne og legesygt overfalder hinanden af bar glæde.
De kommer en sjælden gang imellem på besøg hjemme hos mig, når jeg er syg. Det er så hyggeligt :)

Lille Blueboy

Leonartos (Leo)

Phillippos (Filler)
Jeg vil vende tilbage til fagprøven. Prøver ihærdigt at holde mig selv til ilden, trods jeg arbejder bedst under pres. Eller også er det bare en dårlig vane at trække tiden, til jeg absolut ikke andre muligheder har, end at fordybe mig i mit værk ;)

Skriverier


Så er fagprøveskrivningsperioden startet... Solen skinner udenfor, og her sidder jeg så og arbejder... Trist men nødvendigt!
Jeg håber tingene kommer til at glide, når først jeg kommer rigtigt igang. Jeg plejer altid at have svært ved at begrænse mig, når først den røde tråd er fundet. Nu har jeg gjort forarbejdet og lettet mig selv for at skulle klare alle de praktiske ting til sidst. Så mangler der bare nogle spørgeskemaer, interviews og brugbare svar, som jeg kan arbejde videre med, analysere, perspektivere og alt hvad der hører til den perfekte opgave ;)
Resten af dagen står på oprydning og tøjvask.. Og mon ikke der også bliver tid til et lille smut ud i solen alligevel.

søndag den 19. april 2009

Alt for stærkt

Denne weekend er gået alt alt for stærkt... Jeg har simpelthen været så træt efter sidste uges oplæring, så mine planer måtte rykkes til næste weekend. Ingen stole blev malet, ingen tallerkenrække blev hængt op... Til gengæld fik jeg indhentet lidt søvn.
Det blev da også til lidt loppemarkeder på vores lørdagstur i det dejlige vejr, men desværre ingen fund denne weekend...
Dagen idag er blevet tilbragt hos den lille familie på Morelvej. Jeg vågnede til beskeden om, at min dejlige nevø Daniel havde købt en gave til mig... Så med morgenbrød under armen, gik turen ud til storebror og den lille familie idag. Der blev rigtig ordnet bede i haven og hygget over et par kopper kaffe eller fire i løbet af dagen. Gaven fra min nevø var en dejlig muffinsform, i håbet om at jeg bager flere muffins til den lille mand. Det gør jeg selvfølgelig med stor glæde :)
Aftenen har stået på fagprøve.. Jeg havde lige et spørgeskema der skulle gøres klar til imorgen tidlig. Skal prøve at koncentrere mig om fagprøve de næste to uger. Kan godt være svært ikke at blive distraheret et par timer, hvis det gode vejr fortsætter. Men jeg må jo holde mig selv lidt i ørene.

fredag den 17. april 2009

Tænkerum

Der er bare sket så mange ting det sidste stykke tid, så engang imellem må man huske at stoppe op og tænke over de ting der sker, for at kunne følge med...
Idag måtte jeg stoppe op og rense tankerne. Så jeg tog en tur til vandet - All by myself!
Ingen mennesker, ingen stemmer, intet at tage stilling til - Bare ro og lyden af bølger. Lige hvad jeg havde brug for.

Mit hoved er fyldt helt op af nye indtryk og ny indlæring på arbejdet, så jeg tror jeg går tidligt i seng i aften, trods det er fredag. Godnat allesammen!

onsdag den 15. april 2009

Til min store overraskelse

- så kan det nu også lade sig gøre, at gøre "loppefund" på en ganske almindelig onsdag! Hvor er det dog skønt.. Thomas havde igår set et loppemarked udenfor byen på vej hjem fra arbejde, og da vi skulle køre en lille aftentur i det strålende vejr, så satsede vi og håbede at lopperne stod fremme endnu. Og til min store overraskelse, så var der åbent igen idag.
Jeg vil næsten ikke indrømme det... - men jeg fik endnu engang loppefund med hjem. Ved snart ikke hvor jeg skal gøre af det hele.. Kælderen er fyldt op og lejligheden mangler ikke ligefrem noget. Jeg har fantastisk svært ved at lade nogle smukke eller fede ting stå, hvis de næsten ingenting koster. Og så er det jo ikke et par flade 20'ere der vælter mit månedsbudget! ;)


Jeg kan lige tænke mig, hvordan det vil se ud med en smuk buket sommerblomster i denne smukke vase. Er helt vild med den blå farve.

Jeg har altid været vild med de her yndige lysestager. Nu fandt jeg et par til den rette pris :)

Jeg elsker retro ting. Denne gamle termokande er rigtig retro og har en super fed cremefarve. Men det vil nu gøre underværker med en gang vand og sæbe :)

tirsdag den 14. april 2009

Hjemmebagte madpakker

Jeg er så træt af det kedelige rugbrød man gang på gang bare køber af vane i supermarkedet.. Og her i påskeferien har jeg besluttet mig for, at jeg skal til at bage madpakke brød af forskellige slags et par gange om måneden.. Det skal jo være en fornøjelse at finde madpakken frem i frokostpausen :)

Så her til aften da jeg lå og kæmpede med en slem hovedpine, så blev jeg stædig og fandt pludselig på, at det brød skulle bages i aften - hovedpine eller ej!
Og efterhånden som dejen blev æltet, så glemte jeg langsomt den dunkende hovedpine. Farven i mine kinder afslørede dog min tilstand, men bages skulle der.


Jeg improviserede lidt.. Med lidt halvsnyd med en fiberrig melblanding, lidt gulerod, et par håndfulde grovvalsede havregryn og lidt cremefraiche, fik jeg bagt nogle lækre madpakkeboller.. Og med en solsikkerugbrøds-blanding og lidt havregryn på toppen, så blev ugens rugbrød også klaret i samme omgang :)
Nu er jeg godt træt i hovedet og sikker på, at jeg falder helt omkuld, så snart jeg ser dyner.

Tak for idag!

Jeg har gjort det igen...



- Ladet mig friste af ugens farverige tilbud...


Det er da også umådelig svært at lade være, når solen skinner og butikkerne bugner med alverdens ting i forårsfarver, og man bare længes efter at pynte altanen, spiseordet og køkkenet op med farver der bringer os nærmere den sommer vi alle venter på!
En af tingene kan dog forsvares... Den skønne flaske skyllemiddel. - Og den tages i brug med det samme, da det er vasketid. Motivationen steg en smule, ved købet i hvertfald! :)

Første arbejdsdag på mit nye job er nu overstået, og det er gået rigtig godt... Jeg ser virkelig frem til at arbejde sammen med alle mine nye kollegaer - de virker utrolig søde og friske. Jeg er allerede kommet med i torsdagskage-ordningen og er blevet præsenteret for en fælles Tivolitur i maj måned, så det skal nok blive godt :) Jeg bliver kørt ligeså stille ind i de nye områder disse 4 dage, og så vender jeg først tilbage efter de 2 ugers fagprøve-fri i Maj. Synes den fagprøve har sneget sig ind på mig, uden at jeg rigtig har bemærket det midt i ferie og påske osv. Nu er det pludselig nu.

Cupcakes og fodboldsstemning

Det var en fantastisk søndag igår... Skønt vejr, afslapning på påskens sidste fridag og sejr til både Næstveds 1. divisions hold mod Thisted - og FCK over Vejle. Jeg kunne ikke finde på en bedre ting at fejre sejrene med end cupcakes, sådan en 2. påskedags aften :)


Da mine køkkenskuffer var halvtomme, måtte jeg pynte med lidt chokolade. Og chokolade er jo altid godt!

mandag den 13. april 2009

Dejlig morgen



Endnu en dag, hvor jeg vågnede sammen med solen.. Så snart den første stråle stod ind af vinduet, så var jeg frisk.. Så jeg smuttede til bageren efter morgenbrød :)
En dejlig måde at starte morgenen på... Nybagt morgenbrød og en god kop te!


Efter morgenmaden havde jeg travlt med at få samlet det store påskeæg til min lille nevø Daniel.. Det har været lidt svært at finde på indholdet i år, da han nu hverken er til babyting mere og endnu ikke er klar til slik osv.. Så jeg måtte være kreativ. Da han elsker frøer blev indholdet holdt i et "frø-tema" i stedet for kyllinger... Og populært var det da også da det blev afleveret til den lille mand :)

søndag den 12. april 2009

Fisketur

Vi vågnede friske imorges og besluttede os for at tage på fisketur... Så vi skyndte os at smørre en madpakke og køre afsted. Vi kørte til Bisserup strand.. Et skønt område med klinter ned til stranden, så man kan ligge dejligt i læ. Det var simpelthen så varmt derude hele formiddagen, så jeg kunne ligge og sole mig på et tæppe på stranden mens Thomas stod i vandet med vaders og fiskede... Jeg havde selv taget mine prikkede gummistøvler på, men nøjedes dog men at soppe lidt i vandkanten.
Desværre var der ingen fisk der bed på idag, men vi har i hvertfald haft en hyggelig tur med madpakker i det fri og har fået en masse sol begge to. Farven kom rigtig frem her til aften, og jeg kan mærke det trækker lidt i kinderne. Næste gang må vi nok huske solcremen... Havde slet ikke forventet at den slags kunne være nødvendigt i april måned :)



Det var bare kvalitetstid med udsigt til Thomas der hyggede sig i vandet, frisk luft, solens varme stråler og mine elskede "BoligLiv" blade...

lørdag den 11. april 2009

Rene klæder

Ja, nu kan vasketøjet ikke vente længere.. I det her dejlige vejr, er jeg rigtig god til at få udskudt den slags til fordel for alt muligt andet der foregår alle andre steder end indenfor. Men rent tøj, skal jeg jo have. Jeg bliver hentet af brormand lidt senere, som har budt på mad i aften, så må se at få styr på vasketøjet inden jeg bliver hentet igen.

Det blev en hyggelig formiddag sammen med brormand... Vi blev enige om at tage en tur op i byen sammen. Det er så hyggeligt om lørdagen, og så skulle der jo samles lidt ind til påskeæg ;)
Vi deler interessen for loppemarkeder, så vi smuttede lige forbi et par stykker på vej op til byen. Mine forældre har engang haft en antikvitetsforretning i byen som de overtog fra min morfar, hvor vi ofte var med som små, når de kørte til Israels plads om sommeren og havde en stand der... Så det der med loppefund og antikke gamle møbler startede tidligt. Antikviteter er i det hele taget en familie-svaghed. Min morbror er en af landets dygtigste antikvitetshandlere.. Så vi har det ikke fra fremmede ;)
Med tiden har jeg bare kastet min kærlighed på sjove retro og romantiske loppeting. Fik også lidt med hjem idag, he he

Sådan en "æblekage-skål" som jeg kalder det, har jeg manglet længe. Jeg gav kun 10 kr. for den. Min mor har altid brugt den slags gammeldags glasskåle, når hun har lavet æblekage... Så jeg har købt den til et bestemt formål. Nemlig til æblekage :)

Nu går der også et stykke tid, inden jeg skal "loppe" igen ;)

God formiddag!

Endnu en skøn solrig morgen... og vejret bliver bare bedre og bedre op af formiddagen.
Dagens indhold idag er stadig uvist... Som mange andre her i blog-land, så har jeg også ligget vågen siden "alt for tidligt" i morges og nydt solens stråler der skinnede ind på dynerne.
Jeg har så mange ting jeg skal have lavet i lejligheden, men i sådan et vejr kan jeg slet ikke tænke på andet end at komme UD i det skønne vejr, som jeg har længtes efter hele vinteren.
En ting er helt sikkert, der bliver ingen lang køretur igen idag, for Thomas er blevet lidt småsyg og bliver nok liggende i dynerne det meste af dagen.
Måske jeg skulle smutte en tur hjem på mor og fars græsplæne med et vattæppe og nogle blade.
Men aller først skal jeg lige et smut i byen og se om jeg kan finde noget interessant og ha købt lidt ind... Mine skabe og skuffer er ved at være tomme nu :)

fredag den 10. april 2009

Loppefund fra Møn

Den her gamle kuffert var simpelthen for fed til at lade ligge for en 50'er.

Den har været på alt fra Ærø til Spanien... Det synes jeg er ret skægt!


Denne smukke dåse måtte jeg bare eje.. Jeg har altså et eller andet med dåser!


torsdag den 9. april 2009

Engelske chokolademuffins

Det blev til sene aften-muffins i aften. Men hovedsagen var, at jeg nåede det jeg havde sat mig for. Og de blev smadder gode...


Lækre brownies-agtige.. Mmm...

Påskestart

Så er påskeferien startet, og hvor er det bare en vidunderlig følelse at vågne en torsdag morgen og kunne vende sig om på siden og sove videre, når torsdag plejer at være den længste dag på hele arbejdsugen....
Solen stod ind i soveværelset fra morgenstunden, og der gik ikke mange timer før min svigerinde ringede og inviterede os hjem til dem, da brormand ville hygge med Fifa på computeren og vi piger skulle hygge i haven og med blogging :)



Vi besluttede dog lige at køre en tur i det dejlige vejr, inden vi tog på visit. Denne gang gik turen mod Tystrup søerne.. Og inden vi så os om, kom vi forbi Kongskilde friluftsgård, hvor vi gjorde et lille stop.

Der er utrolig dejligt ved Kongskilde, og solens stråler varmede dejligt på ryggen, mens vi sad på bænken og kiggede udover søen. Vi må komme igen til sommer, når de holder marked med loppeting og boder af forskellige slags.

Vi var alle ude i haven på Morelvej hos brormand og resten af den lille familie.. Tina fik ordnet lidt have og jeg lå og slangede mig på et tæppe i solen med mit BoligLiv og lille Daniel (Min nevø).


Nu har vi spist og Daniel er lagt i seng, og så står den ellers på Fifa i stuen hos drengene og blogging-hygge på kontoret hos pigerne. Har snakket om at bage muffins til os alle i aften, men nu må vi se hvor friske vi er, når computeren lukkes ned ;)

onsdag den 8. april 2009

Farvel fortid

- Goddag fremtid!
Jeg havde sidste dag i min afdeling idag.. Lidt trist at skulle sige farvel til alle mine søde kollegaer, men jeg fik noget ved på vejen fra dem alle, som vil minde mig om tiden sammen med dem altid :)

Dette fine billede har de siddet og lavet i fællesskab til mig. Utrolig sød tanke.. og en sjov ide med alle udklippene. Det skal helt sikkert have en plads på mit nye kontor efter påske :)


Dette fine armbånd fik jeg også med et meget fint kort til, som en af kollegaerne har lavet. Meget smukt. Armbåndet vil følge mig altid. Havde en armring som barn. Det sad på mig evig og altid, jeg tog det aldrig af - indtil den dag det måtte klippes af med en tang, fordi det var blevet for stramt. Dejligt med en ting som virkelig betyder noget og som holder evigt :)
Jeg har siddet i den dejligste duft fra hyacinter hele dagen. Pigerne var så søde at pynte op med påskeblomster på bordet. Jeg måtte simpelthen have et billede af det hele, så mobilbilleder, var bedre end ingen billeder.

Selvom det er trist, glæder jeg mig nu alligevel til at starte i det nye job med nye kollegaer. Det bliver spændende, men også lidt overvældende måske lige midt i fagprøve-perioden. Men jeg ser fremad og starter på en frisk.. Og så er der jo mulighed for at samle lidt ekstra energi i påskeferien nu.. Den starter da heldigvis med et dejlig lunt vejr!

tirsdag den 7. april 2009

Tirsdagsgæster

Det har været en dejlig dag idag.. Fik rigtig arbejdet mig igennem bunkerne på arbejdet, så bunkerne er væk, inden jeg skifter arbejdsplads på kommunen efter påske.
Efter arbejde gik turen hjem til mor og far igen... De har haft min dejlige nevø på besøg idag, så lidt eftermiddagsleg blev det også til. Da min svigerinde kom for at hente ham, blev vi enige om at de kunne tage med mig hjem og spise mexicansk mad.. Så vi inviterede drengene hjem til mig i aften og hyggede med at lave mad og tegne med lille Daniel, mens vi ventede på dem :)

Nu er jeg helt færdig og klar til at hoppe i dynerne. Imorgen er sidste dag i min gamle afdeling på kommunen, så jeg skal lidt tidligere op for at hente morgenbrød hos bageren inden jeg møder.
Det bliver lidt trist at forlade mine gamle søde kollegaer.. Men ser også frem til at lære mine nye kollegaer at kende og gå nye udfordringer i møde.

mandag den 6. april 2009

Eftermiddagskaffe hos mor og far

Pu ha... Så er jeg startet på arbejde igen efter ferien, og hvor jeg dog har glædet mig til at slippe ud i solskinnet hele dagen, mens jeg har taget telefoner og kæmpet med programmer der ikke virker optimalt. Det er virkelig noget der kan få mig til at koge indeni.
Jeg blev dog hentet idag af min søde far, og blev budt på en dejlig kop kaffe hjemme hos mine forældre efter arbejde... Altid tiltrængt!
I det her vejr elsker jeg at gå og snuse ude i deres have og se blomsterne langsomt springer ud en efter en.. Man kunne ligefrem dufte at sommeren var på vej idag. Tror jeg skal ud og købe blomster til altankasserne en af dagene, kan næsten ikke vente.


Jeg er simpelthen så træt i aften, så jeg har dømt timeout allerede kl. 19.00. Kunne næsten ikke overskue aftensmaden, så det blev en lynhurtig gang pasta med tomatsauce, cherrytomater og parmesan. En nem favorit... Har altid et par dåser tomat liggende i skuffen til dage som idag :)

Nu vil jeg lægge mig på sofaen og finde en nem opskrift på en kage til imorgen.. Og så ender det nok med, at jeg falder i søvn til tv2.





søndag den 5. april 2009

Weekend-hygge

Aftenen igår stod på ren hygge og afslapning efter flyveturen hjem. Trætheden meldte sig hurtigt, så det blev en let og hurtig aftensmad.. Har lidt svært ved at slippe det "italienske" igen, så det blev til ciabatta-brød med olivenolie og hvidløg, pyntet med friske tomater, rødløg, mozzarella og basilikum. Helt perfekt hvis man mangler en hurtig forret en dag ;)

Det har været en rigtig hyggesøndag i familiens tegn idag...
Brormand og min svigerinde har holdt loppemarked hjemme i garagen idag, så svingede lige forbi til en kop kaffe og en gang leg med min dejlige nevø Daniel.. Og inden vi så os om, blev drengene helt spontant sendt afsted efter flæskesteg og alt hvad der hører til, til en fælles middag i aften.
Stegen er i ovnen og Daniel har været ude at lege i haven sammen med mor Tina idag... En af de aller første gange han prøver det, så jeg var klar med kameraet og fik taget nogle skønne billeder. Jeg havde ellers ikke regnet med at se solen idag, ikke så overskyet som det var i formiddags.


Drengene havde en overraskelse med hjem, som vi skal have til dessert senere.. - Jordbær med fløde, mmm... Imorgen står den så atter på arbejde fra kl. 8.00, til de sidste 3 dage inden påskeferien!